Kıyafetleriyle dikkat çeken KPSS öğretmeninden yeni pozlar geldi

Türkiye'de geçtiğimiz aylarda ders anlattığı videoları ile keşfedilen KPSS öğretmeni Fidan Atalay'dan yeni paylaşımlar geldi.

Kıyafetleriyle dikkat çeken KPSS öğretmeninden yeni pozlar geldi - Türkiye'de geçtiğimiz aylarda ders anlattığı videoları ile keşfedilen KPSS öğretmeni Figen Atalay'dan yeni paylaşımlar geldi.

Sosyal medyadan yayınlanan videolarda; bir özel eğitim kurumlarında da KPSS dersleri veren öğretmenin giymiş olduğu kıyafetler dikkat çekerken, sosyal medya sayfaları üzerinde de kısa sürede viral olmuştu.

Görüntüleriyle gündem olan Atalay bu süreçte sosyal medyayı ikiye bölerken bu nokta da bir kesim bu durumun da normal olduğunu söylerken; bu kıyafetin de ders anlatmaya uygun kıyafet olmadığını ifade ederken bu görüntüler sonrasında da KPSS öğretmeni Figen Atalay'ın da gündem olurken bugün ki cesur paylaşımı da beğeni rekoru kırdı.

Sosyal medya hesaplarını çok aktif kullanan Atalay, bugün yapmış olduğu paylaşımda da cesur pozlarıyla dikkat çekti. Paylaşılan fotoğrafa rekor beğeni ve yorum gelirken KPSS öğretmeni tekrardan viral oldu.  

Gündem Haberleri