Müge Anlı yine yanılmadı! Muhammet Burhan cinayeti çözüldü katil Anlı'nın söylediği o isim çıktı

Müge Anlı Muhammet Burhan cinayeti çözüldü! Son dakika gelişmesi yaşanan olayda katil yine Müge Anlı'nın işaret ettiği kişi çıkarken cinayetin çözülmesi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Muhammet Burhan'ın katili kim çıktı, karısı tutuklandı mı?

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Muhammet Burhan cinayeti Müge Anlı'nın sunduğu programda çözülen cinayetler arasına katıldı. Bugün yapılan canlı yayında Muhammet Burhan cinayetinde flaş gelişmeler yaşanırken genç yaşında cinayete kurban giden adamın eşinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Hatırlanacağı üzere Muhammet Burhan'ın cinayete kurban gitmesine rağmen katil ya da katillerinin yakalanamadığı iddiası ile yakın arkadaşları ve akrabaları son çare olarak Müge Anlı'nın sunmuş olduğu Tatlı Sert Programına katılma kararı aldıklarını söylemişlerdi. Programa katılan kişiler cinayet zanlısı olarak cinayete kurban giden adamın karısı ve onun sevgilisi olduğunu iddia ettikleri S.Ş.'den şüphelendiklerini söylemişlerdi. 

MÜGE ANLI BİR KERE DAHA HAKLI ÇIKTI KATİL ÖLDÜRÜLEN ADAMIN KARISININ SEVGİLİSİ ÇIKTI! 

Programda tüm şüpheler cinayete kurban giden Muhammet Burhan'ın eşi ve onun sevgilisi olduğu iddia edilen kişiye çevrilmişti. 16 Ağustos 2021 tarihinde Amasya'daki Aksalur köyünde Yeşilırmak Nehri'nin kenarında başından vurulmuş olarak bulunan 27 yaşındaki 2 çocuk babası Muhammet Burhan korkunç bir cinayete kurban gitmişti. 

Amasya İl Jandarma Komutanlığı tarafından programda ortaya çıkan bilgiler eşiğinde bir kere daha gözaltılar yapılırken hayatını kaybeden genç adamın eşi ve sevgilisi göz altına alındı. Göz altına alınan eş serbest bırakılırken sevgilisi ise kasten adam öldürme suçlaması ile tutuklandı. 

Tüm köyün zan altında kaldığını belirten köylüler cinayetin çözülmesi için Müge Anlı'ya başvuru yaparken cinayette tüm şüpheler öldürülen kişinin eşi ve onun sevgilisi olduğu iddia edilen S.Ş.'ye yönelmişti. 

Gündem Haberleri