Petrolden, Dolardan Sonra Birde İstasyonların Gizli Zammı! Benzin Fiyatları Yine Arttı

Benzin fiyatlarının 19 Ocak'ı 20 Ocak gününe bağlayan gece gizli zamla arttığı öğrenildi. İstasyonların yapmış olduğu zamla fiyatlar 2 kuruş daha arttı.

Dolar kurunda yaşanan artış sonrası fırlayan akaryakıt fiyatları bir daha geri dönmemişti. 14 TL sınırına yaklaşan benzin fiyatları vatandaşları çok zorluyor. Bu dönemde bir de petrol fiyatlarında artan arz nedeniyle sürekli artışlar oluyor. İyice yükselen akaryakıt fiyatları birçok sektörde fiyatların da artmasına neden oluyor.

Benzin fiyatlarının 14 TL sınırını aşması motorin fiyatlarının 14 TL bandını zaten aşmış olduğu bir dönemde bir de gizli zam yapıldığı öğrenildi.

AKARYAKIT FİYATLARINA GİZLİ ZAM FİYATLAR ARTTI

KRT'den Olcay Dilek'in haberine göre; akaryakıt fiyatlarına yılın üçüncü gizli zammı yapıldı. Yılın ilk zammı 4 Ocak tarihinde yapılmıştı. Bazı akaryakıt şirketlerinin kamuoyuna bilgi vermeden yapmış olduğu bu zammın ardından yılın ikinci zammı ise 11 Ocak tarihinde uygulamaya girmişti. 11 Ocak Gecesi istasyonlarda benzine 2 kuruş, motorin litre fiyatlarına ise 4 kuruşluk zam gelmişti.

Akaryakıt sektöründen gelen son bilgilerde ise 20 Ocak tarihinde yeni bir gizli zam yapıldığı öğrenildi. Akaryakıt istasyonları benzin litre fiyatlarında 2 kuruşluk bir zam daha yaparak fiyatları artırdılar. Bu zam sonrasında ise bir litre benzin 14.12 TL, 14.13 TL bandından 14.15 TL seviyesine kadar çıkmış oldu. Bir litre motorin ise 14.36 TL seviyesinde yer alıyor.

Gündem Haberleri