Selin Ciğerci'den Boşanan Gökhan Çıra 8 Milyon Liraya Arsa Aldı!

Selin Ciğerci olan evliliği ile magazin gündeminden düşmeyen Gökhan Çıra boşanma sonrası yeni emlak yatırımı ile gündeme geldi.

Sürekli olarak aldatma ve boşanma iddiaları ile gündeme gelen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ani bir karar ile boşanacaklarını açıklamıştı. Dillere destan bir düğün ile dünya evine giren çiftin boşanması kadar mal paylaşımı da gündem olmuştu.

Boşanma sonrası Selin Ciğerci evliliklerini sonlandırmalarına rağmen Gökhan Çıra ile iş ortaklıklarını devam ettireceklerini açıklamıştı. Gökhan Çıra ise boşanmadan sonra sessizliğini korurken yapmış olduğu emlak yatırımı ile adından söz ettirdi.

GÖKHAN ÇIRA'DAN 8 MİLYON LİRALIK ARSA YATIRIMI!

Selin Ciğerci ile olan evliliği öncesinde futbol sahalarının parlayan yıldızları arasında gösterilen Gökhan Çıra birikimlerini arsa yatırımı ile değerlendirmeyi tercih etti. Çıra yapmış olduğu yatırım için ise Türkiye'nin tatil cennetleri arasında gösterilen Sapanca'yı tercih etti.

Günboyu Gazetesi tarafından yapılan habere göre Gökhan Çıra Sapanca'dan satın aldığı arsa için 8 milyon liralık ödeme yaptı. Daha önce evliliği nedeni ile isteklerini ertelediğini belirten Çıra bir restaurant açmak ve spor kulübü almak istediğini dile getirmişti. Çıra'nın artık evliliği değil sadece iş hayatıyla gündeme gelmek istediğini belirttiği, yakın çevresine arsa üzerine 20 milyon liralık yatırım ile dev bir tesis kuracağı dile getiriliyor.

Gündem Haberleri