Seren Serengil Cezaevinde! İşte Tüm Detaylar...

Gülben Ergen’in hakkında konuştuğu için üç günlük hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil Cuma sabah saatlerinde avukatı ile birlikte İstanbul Adalet Sarayı’na geldi ve İnfaz Savcılığı’na teslim oldu.

Gülben Ergen’in hakkında konuştuğu için üç günlük hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil Cuma sabah saatlerinde avukatı ile birlikte İstanbul Adalet Sarayı’na geldi ve İnfaz Savcılığı’na teslim oldu.

Olayı Cengiz Semercioğlu Bildirdi


Birlikte program yaptığı Seren Serengil'in teslim olduğu haberini “duymayan kalmasın” sunucularından Cengiz Semercioğlu canlı yayında verdi.


Üç Gün Hapis Yatacak


Gülben Ergen hakkında konuşmaması gerekirken konuşmaya devam eden Seren Serengil, Gülben Ergen’in talebiyle üç günlük zorlama hapis cezasına çarptırıldı. Seren Serengil cuma sabah saatlerinde avukatı ile birlikte Çağlayan adliyesindeki işlemlerinin ardından polis nezaretinde Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu’na getirildi. Seren Serengil Bakırköy ceza kurumunda üç gün hapis yatacak ve daha sonra tahliye edilecek.

Kuruma Polis Aracı İle Getirildi


Üç günlük hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil Çağlayan Adliyesi’nde ki infaz işlemlerinden sonra polis aracıyla Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu’na getirildi. Hukuki sürecin başlamasından dolayı Seren Serengil hiçbir açıklama yapmadı. Gazeteciler tarafından Çağlayan adliyesi’ndan cezaevine kadar takip edilen Seren Serengil gazetecilere objektiflerine polis aracında iken de yansıdı.

Seren Serengil Neden Hapis Cezasına Çarptırıldı?


Üç gün hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil kendi sunduğu “Duymayan Kalmasın” programında Gülben Ergen hakkında konuşmalar yapmıştı. Gülben Ergen aleyhinde yaptığı kötü yorumlardan dolayı Gülben Ergen tarafından tedbir kararı çıkarılmıştı, ancak Seren Serengil bu karara uymayarak Gülben Ergen hakkında konuşmalarına devam etti. Böylece 10. Aile Mahkemesi’nin tedbir kararına uymayan Seren Serengil üç gün zorlama Hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme kararına göre Seren Serengil Gülben Ergen’e 6 ay 30 metreden fazla yaklaşmayacak, Gülben Ergen aleyhinde konuşma yapmayacak ve Gülben Ergen’e hakaret etmeyecekti. Ancak Seren Serengil sunduğu programda Gülben Ergen hakkında konuşmalarına devam etmişti.

Cezaevine Girmeden Önce De Program Sundu


Seren Serengil üç günlük hapis cezasına çarptırıldığı halde cuma günü çok erken saatlerde kanala giderek programı çekti. Program her gün canlı yayınlanırken cuma günü bant yayını yapıldı. Kendi programını hazırladıktan sonra cezaevine girmek için kanaldan ayrılan Seren Serengil program boyunca kendini savundu.

Gündem Haberleri