Son Dakika: Marmaray Seferleri Durduruldu! Marmaray'da Seferler Neden Durdu, Arıza Mı Var, Ne Zaman Başlayacak?

Marmaray seferleri durdu, resmi açıklama geldi! Marmaray seferleri neden durdu, arıza mı var, Marmaray seferleri ne zaman başlayacak, kaza mı oldu?

Pazar günü olması nedeni ile yoğunluk yaşanan Marmaray seferleri hakkında son dakika açıklaması geldi ve seferlerin durdurulduğu ilan edildi. Peki, Marmaray seferleri durdu mu, durduruldu mu, neden durdu, arıza mı var, yeni seferler ne zaman başlayacak?

SON DAKİKA: MARMARAY SEFERLERİ DURDU!

İstanbulluların ulaşım konusunda en çok tercih ettikleri yöntemler arasında yer alan Marmaray seferlerinde Pazar günü tatilini havanın güzel olması nedeniyle fırsata çevirmek isteyen İstanbulluların yarattığı yoğunluk yaşanıyordu. Marmaray'a binmek için istasyonlara gelen kişiler yapılan anons ile şaşkınlık yaşadı.

Türkiye Cumhuriyet Devlet Demir Yolları TCDD 'ye bağlı olarak seferlerini sürdüren Marmaray'da yapılan anonslar ile Anadolu-Avrupa ve Avrupa-Anadolu yönünde seferlerin durdurulduğu açıkladı.

MARMARAY'DA SEFERLER NEDEN DURDURDULDU?

Yapılan anonslarda trenlerin teknik bir arıza nedeni ile gecikmeli olarak hizmet vereceği açıklanırken "Teknik bir arıza sebebiyle trenlerimiz gecikmeli olarak çalışmaktadır” ifadelerine yer verildi. Sosyal medyada büyük tepki oluşmasına neden olan arıza nedeni ile Marmaray istasyonlarında yaklaşık 20 dakika beklediklerini dile getiren İstanbullular arızanın biran önce giderilmesini ve seferlerin yeniden eski düzeninde ilerlemesini talep etti.

Yapılan sosyal medya paylaşımlarında yoğunluk dikkat çekerken bazı yolcuların peronda bazı yolcuların ise istasyon girişlerinde bekledikleri görüldü. TCDD tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmazken peronlarda bekleyen yolculara ise yapılan açıklamada hopörlerden teknik arıza nedeni ile seferlerin gecikmeli olarak devam edeceği yönünde açıklama yapıldı.

Gündem Haberleri