Zeynep Bastık 8 Milyon Liraya Alaçatı'dan Lüks Villa Satın Aldı!

Sesi ve şarkılara getirdiği farklı yorumları ile dikkat çeken bir anda büyük bir şöhrete kavuşan Zeynep Bastık kazancını emlak yatırımında değerlendirmeye devam ediyor.

Kendine has yorumu ile bir anda dikkatleri üzerine çeken Zeynep Bastık kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Sosyal medya hesabı üzerinden ünlü isimlerle yorumladığı şarkıları milyonlarca kez izlenen güzel yıldız kazancını yeni bir emlak yatırımı ile değerlendirdi.

ZEYNEP BASTIK VE NİŞANLISI TOLGA AKIŞ VİLLA YATIRIMI İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI!

Nişanlısı Tolga Akış ile evlilik hazırlıkları yapan Zeynep Bastık yeni bir emlak yatırımı daha yaptı. İstanbul'da ikamet eden ünlüler arasında yer alan Zeynep Bastık havuzlu lüks bir villada otururken yeni yatırımında tercihini yine villadan yana kullandı.

Son dönemde ünlülerin vazgeçilmez tatil mekanı olarak ünlenen Çeşme'yi tercih eden Zeynep Bastık yatırımı için iddialara göre 8 milyon lira ödedi. Aynı zamanda menajerliğini yapan Tolga Akış ile evlilik hazırlığı yapan Zeynep Bastık'ın satın aldığı villayı bir kaç senedir tatil için tercih ettiği ve kiraladığı belirtildi.

ZEYNEP BASTIK KİMDİR, NERELİDİR?

8 Temmuz 1993 Çanakkale doğumludur.

3 yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca eğitimini burada tamamladı.

İlk profesyonel müzik deneyimini 2010 yılında Jackpot adını verdikleri grup ile yaşadı.

2012 yılında kadar bu grup ile Bursa, Eskişehir ve İzmir gibi farklı illerde konser etkinlikleri düzenledi.

3 sene boyunca Murat Dalkılıç'ın vokalistliğini yaptı. 2014 yılında Murat Dalkılıç'ın desteği ile ilk single çalışması Fırça'yı yayımladı.

Ezhel isimli rapçinin yapmış olduğu Felaket şarkısının cover çalışması ile büyük yankı uyandırdı ve üne kavuştu.

Pek çok ünlü markanın reklam yüzü oldu geniş kitlelere hitap etme şansı yakaladı.

Gündem Haberleri