884 konutluk dev proje VN Kartal'da ev fiyatları ne kadar?

Konut projeleri hakkında bilgi almak isteyenler araştırmalarını sürdürüyorlar. İstanbul Kartal’da inşaatı devam eden VN Kartal konut projesinde ev fiyatları ne kadar?

Türkiye’de artan inşaat maliyetleri yeni konut başlangıçlarına darbe vuruyor. Yeni konut projeleri yoğun bir şekilde başlamazken mevcut projelere de yüksek talep gösteriliyor. Özellikle İstanbul’da konut yatırımı yapmak isteyenler proje proje yeni imkanları araştırıyorlar. Konut yatırımında en kazançlı kentlerin başında gelen İstanbul’da konut arzının da düşmesi taleplerin artmasına neden oluyor. İstanbul Kartal’da yapımı devam eden VN Kartal konut projesi hakkında bilgiler merak konusu oluyor.

İSTANBUL’DA VN KARTAL PROJESİ YÜKSELİYOR!

İstanbul’un Kartal ilçesinde yapımı devam eden VN Kartal projesi yoğun talep alan projeler arasında yer alıyor. Neva Prestij Yapı ve Vizör Gayrimenkul tarafından inşa edilen proje şu anda inşaat aşamasında bulunuyor. 2024 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi hedeflenen projede konut satın almak isteyenler için özel kampanyalar da düzenleniyor.

VN Kartal projesinde 884 adet konut inşa ediliyor. Toplamda 15 ayrı blok şeklinde planlanan projede bloklar 12 kat olarak tasarlandı. Proje içerisinde 11 adet de ticari alanın bulunduğu bildirildi. 2+1 konutlar halinde tasarlanan VN Kartal lokasyonu itibariyle de talep görüyor. Projenin yapıldığı alanın merkezi bir konumda olması, konut projesinin yeşil alan bölümünün yoğun olması dikkat çeken özellikler arasında değerlendiriliyor.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

VN Kartal konut projesinde güncel konut fiyatlarına dair bir açıklama yapılmadı. Ancak 2023 yılının ilk ayında 72 metrekare 2+1 konutlar 2 Milyon 796 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyordu. 83 metrekare 2+1 evler ise 3 Milyon 980 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satıştaydı. Bu fiyatlar yaklaşık 4 ay öncesinin fiyatları olduğu için şu anda farklı fiyatlarla satış gerçekleşmektedir. Güncel fiyatlar ise projenin satış ofisinden öğrenilebilir.

Konut Projeleri Haberleri