Emlak Konut Ankara Projeleri! 1 Yıl Ödemesiz Yüzde 0.99 Faiz Oranı İle Ev Sahibi Olma İmkanı

Başkent Emlak Konutları, Koordinat Çayyolu, Merkez Ankara ve Sofa Loca projesi ile Ankara'da 4 konut projesi için kampanya müjdesi geldi! Emlak konut ev sahibi yapıyor...

Emlak Konut GYO konut projeleri için yeni pek çok kampanyayı başvurulara açarken ev sahibi olmak isteyenlere son derece cazip fiyat seçenekleri sundu. Türkiye'nin pek çok şehrinde konut projeleri yer alırken özelliklede Ankara konut projeleri için sunulan düşük peşinat ve konut kredisiz taksit imkanı dikkat çekti.

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklamada Ankara konut projeleri arasında yer alan Başkent Emlak Konutları, Koordinat Çayyolu, Merkez Ankara ve Sofa Loca projesi hakkında yeni fırsatlar açıklandı.

EMLAK KONUT ANKARA PROJELERİ İLE 1 SENE ERTELEMELİ EV SAHİBİ OLMA İMKANI!

"Hayallerinizi değil, taksitleri erteleyin" sloganı ile yola çıkan Emlak Konut ilk senesi ödemesiz dönemli olmak üzere taksitle ev sahibi olma imkanı sundu. Emlak Konut Ankara projeleri arasında yer alan Merkez Ankara konut projesi kapsamında 12 ay ödemesiz dönemli yüzde 0,99 faiz oranı ile konut satışı yapılırken proje yüksek yatırım getirisi potansiyeli ile de dikkat çekiyor.

Bu projeye ek olarak aynı zamanda Emlak Konut GYO tarafından Ankara il sınırları içerisinde satış işlemleri devam eden 3 proje daha bulunuyor. Bunlar arasında yer alan Sofa Loca konut projesi tamamlandığı için hemen teslim konut projeleri kategorisinde yer alıyor.

Başkent Emlak Konutları ise yüzde 95 seviyesindeki tamamlanma oranı ile dikkat çekerken yine Koordinat Çayyolu konut projesi de hemen teslim satılan ve tamamlanana konut projeleri kategorisinde yer alıyor.

Konut Projeleri Haberleri