İzmir Has Evler konut projesinde 2+1 ve 3+1 dairelerin fiyatları ne kadar?

İzmir Çiğli’de bulunan konut projelerinden Has Evler konut projesine dair geniş çaplı bilgiler merak ediliyor. İzmir Has Evler konut projesinde ev fiyatları belli oldu.

Konut projelerine dair son dönemlerde oldukça büyük ilgi oluştu. Konut stokunun yetersiz kalması ve yeni konut projelerinin yoğun bir şekilde yapılmamasından dolayı mevcut konut projeleri yüksek talep görebiliyor. Konut yatırımı için avantajlı kentlerden olan İzmir’de de konut projelerine dair büyük bir ilgi bulunuyor. İzmir Çiğli’de bulunan konut projelerinden Has Evler için de araştırmalar yapılıyor.

İZMİR ÇİĞLİ KONUT PROJESİ İÇİN MERAK EDİLEN BİLGİLER

İzmir Çiğli’de Esentepe Mahallesi’nde yapılan konut projesi Has Evler Günkon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Alınan son bilgilere göre Has Evler projesi şu anda inşaat aşamasında bulunuyor. 2023 yılının sonunda konut teslimlerinin yapılacağı açıklanırken inşaat çalışmalarının planlanan takvimde ilerlediği belirtildi.

Has Evler projesi kapsamında İzmir’de toplamda 63 daire inşa ediliyor. 2+1 ve 3+1 büyüklüklerinde olan dairelerin yer aldığı binalar 8 kattan oluşuyor. 4 ayrı blokta 56 adet 3+1 ve 7 adet da 2+1 konut yer alıyor. Daire planlarının tek tip olduğu ve kapalı mutfak özelliğine sahip oldukları belirtildi. Her katta sadece 2 daire bulunurken 3+1 dairelerin 3 cepheye sahip oldukları bildirildi.

Has Evler projesi lokasyonu açısından da dikkat çekiyor. Çanakkale Yolu ile Çevre Yolu bağlantısına yakın bir yerde bulunan proje geniş ulaşım imkanlarına sahip. İZBAN, tramway gibi imkanlar bulunuyor. Dairelerde panoramik deniz manzarası bulunuyor. Ayrıca proje içerisinde çeşitli sosyal donatılar da yer alıyor.

KONUT FİYATLARI NE KADAR

Has Evler konut projesine dair konut fiyatları da merak ediliyor. 158 metrekarelik 2+1 konutların fiyatlarının 2,5 Milyon TL’den başladığı bildirildi. Ayrıca 3+1 konutlar için iki tip daire bulunuyor. 175 metrekarelik 3+1 konutların fiyatları 2,6 Milyon TL’den, 182 metrekarelik 3+1 evlerin fiyatları 2,8 Milyon TL’den başlıyor.

Konut Projeleri Haberleri