KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi İçin Son Başvuru Tarihi Ne Zaman Dolacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Belediyesi arasında imzalanan ortak protokol ile hayata geçirilecek olan KİPTAŞ İzmit Çınarevler konut projesi için başvuru süreci tüm hızı ile devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Belediyesi arasında imzalanan ortak protokol ile hayata geçirilecek olan KİPTAŞ İzmit Çınarevler konut projesi için başvuru süreci tüm hızı ile devam ediyor. Yapılan açıklama ile projede son başvuru tarihi konusunda uyarıda bulunuldu ve konut fiyatları ile proje detayları ilan edildi. İzmir Çınar evleri nerede, konut fiyatları ne kadar, son başvuru tarihi ne zaman dolacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ tarafından İzmit'te yapılacak olan Çınarevler konut projesi için yeni duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuru ile konut başvurusu yapmak isteyen kişilere son başvuru tarihi uyarısında bulunulurken merak edilen detaylar açıklandı.



KİPTAŞ İZMİT ÇINAR EVLER KONUT PROJESİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN DOLACAK?



Projeden ev almak isteyenler için son başvuru tarihi 18 Ocak 2021 tarihi itibari ile sona erecek.



KİPTAŞ İZMİT ÇINAREVLER KONUT PROJESİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?



Çınarevler İzmit konut projesi için başvuru yapmak isteyen kişilerin Türk vatandaşı olmaları, kendisi ya da eşine ait tapuya kayıtlı konutu bulunmaması, Kocaeli sınırları içerisinde en az 1 senedir ikamet etmesi ve KİPTAŞ tarafından satılan konutlardan daha önce satın almamış olması şartları aranacak.



KİPTAŞ İZMİT ÇINAR EVLER KONUT PROJESİ ÖDEMELERİ NASIL YAPILACAK?



Tercih edilen konutlar için yüzde 10 peşinat verilecek. Kalan tutar için ise 12. taksitte yüzde 10 ara ödeme, 24. taksitte yüzde 20 ara ödeme ve kalan tutar için ise vade farksız 22 taksit imkanı sunulacak.



KİPTAŞ ÇINAREVLER İZMİT KONUT PROJESİ BAŞVURU TUTARI NE KADAR, KURADA ADI ÇIKMAYANLARA PARA İADESİ YAPILACAK MI?



Konut projesi için başvuru yapmak isteyen kişilerden 500 tl başvuru parası alınacak olup kurada adı çıkmayan kişilere bu paralar en geç 9 Şubat 2021 tarihine kadar iade edilecek.



Emlak365.com

Konut Projeleri Haberleri