Ünsal Group 1800 Konutluk Meva Şehir Projesi ile Fark Yaratıyor

Ünsal Group Meva Şehir Ankara konut projesi, 1800 konut ile Türkiye'nin hatta dünyanın en büyük projelerinden biri. 2+1, 3+1 lüks 4+1 ve deluxe 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Ünsal Group Meva Şehir Ankara konut projesi, 1800 konut olması nedeniyle Ankara'nın hatta Türkiye'nin en büyük konut projelerinden biri. Projede farklı ailelere hitap etmek amacıyla 2+1, 3+1, lüks 4+1 ve deluxe 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Hem çekirdek aileler hem de geniş aileler, Meva Şehir konut projesinde kendilerine uygun daireyi bulabilecek. Mimari tasarımının estetik olması nedeniyle dikkat çeken projede bulunan konutlar ferah kullanım alanlarına sahip ve oldukça kullanışlı. Bu da projeden yararlanacak ailelere konforlu bir yaşam imkânı sunuyor.

Meva Şehir içerisinde burada yaşayanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği MevaMall Alışveriş Merkezi yer alacak. Alışveriş merkezinin içerisinde market, mağaza, restoran ve kafeler bulunacak. Alışveriş merkezinin içerisinde yer alacak dükkân ve mağaza satışları da ayrıca devam ediyor.

Çocuklar için oyun alanları, parklar, spor alanları ve bahçeler bulunuyor. Şehrin içinde kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi için okul binası da projeye dahil. Çocuklar evden okula gidip gelmek için daha az zaman harcayacak. Servis ve yemek giderlerine de gerek kalmayacak.

Meva Şehir sosyal tesislerinde erkek kadın ayrı ayrı yüzme havuzları, Türk hamamı, fitness salonu ve sauna bulunuyor. Açık alanda ise yürüyüş ve koşu parkuru yer alıyor. Fitness alanı, basketbol, voleybol sahaları da bulunuyor. Meva Şehir'in içinde ayrıca 7 bin metrekarelik gölet bulunuyor. Şehrin en büyük göletlerinden biri olan bu gölette sandallar yer alıyor ve gölün etrafında yürüyüş yapma imkânı sunuyor.

Emlak365.com

Konut Projeleri Haberleri