Nisan'da İzmir'de Konut Satışı Var Mı? TOKİ İzmir 2+1, 3+1 Ev Satış Duyurusu Yayımladı Mı?

TOKİ 2022 Nisan konut satış ilanları geldi mi? 2+1 ve 3+1 konut satışı aylık kaç TL taksitle yapılacak? İzmir konut satışları ne zaman, hangi tarihte, nereden, nasıl yapılacak? İzmir TOKİ duyuruları.

TOKİ Başkanlığı Nisan 2022 döneminde konut satışı yapacak. Mart ayının son gününde yayımlanan duyuru ile konut satışı yapacağını bildiren TOKİ Başkanlığı 2+1 ve 3+1 ev satışı yapacağını bildirdi. Peki TOKİ Başkanlığı konut satışları için hangi özellikleri açıkladı. Tüm detayları ile açıkladı.

TOKİ BAŞKANLIĞI 2022 NİSAN KURALI KURASIZ KONUT SATIŞ DUYURULARI

Kurum yayımladığı duyuru ile konut satışlarına ilişkin bilgileri verdi. İzmir'in Kemalpaşa İlçesinde yer alan TOKİ Projesinde konut satışı yapacağını bildirilen açıklamada toplam 287 konut satışı yapılacağını açıkladı.

Konut satışlarına ilişkin dağılımda; 221 adet 2+1 daire satılacağını ilan eden kurum 3+1 ev almak isteyenler için 66 dairenin listede olduğunu açıkladı.

Vatandaşlar TOKİ'nin bu konut projesinden yüzde 25 peşinat ödemesi ve geriye kalan tutarın 120 ay vade ile ödenmesi ile ev alabilecekler. TOKİ konut satışlarında ayrıca ödeme tutarlarını da açıkladı.

TOKİ İZMİR KONUT BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

TOKİ Başkanlığı İzmir'de yapılacak konut satışlarına başvuruların 11 Nisan tarihinde yapılacağını açıkladı. 15 Nisan tarihine kadar devam edecek konut satışlarına başvuruların ardından 22 Nisan tarihinde kura çekilişi olacak.

Konut satışları için başvuru yapacaklar için e-Devlet üzerinden online yapılacak ardından 2000 TL başvuru ücreti ödenecek. Ödemeler Ziraat Bankası'na yapılacak.

TOKİ'nin yayımladığı İzmir duyurusuna ulaşmak ev fiyatları ve taksit tutarlarını görmek için TIKLAYINIZ...

TOKİ Haberleri