TOKİ 2+1 Konut Satışı! 240 Ay Vade, 16 Bin TL Peşinat, 620 TL Aylık Taksit!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) uygun fiyat ve düşük taksitlerle konut satışına devam ediyor. TOKİ 240 ay vade ile dar gelirli aileleri ev sahibi yapıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye'nin 81 ilinde konut projelerinin yapımına devam ediliyor. TOKİ tarafından yaptırılan konutlar uygun fiyatlarla dar gelirli vatandaşlara satılıyor. TOKİ'nin sağladığı en büyük avantaj yalnızca uygun fiyatla konut satışı yapmak olmuyor. TOKİ tarafından dar gelirli aileler 240 ay vade ile ev sahibi oluyorlar.

TOKİ FIRSATINI DEĞERLENDİRENLER KİRADA KURTULUYOR

TOKİ dar gelirli ailelere uygun koşullarda konut satışı yapıyor. Kamu yararı gözeten ve kar amacı gütmeyen bir kurum olarak dikkat çeken TOKİ çok sayıda vatandaşı ev sahibi yaptı. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen tören ile TOKİ'nin 1 milyonuncu konutu hak sahibi vatandaşa bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından teslim edilmişti. Normal şartlar altında ve mevcut piyasa koşullarında ev sahibi olması imkansız olarak değerlendiren çok sayıda dar gelirli aile şu anda kendi evlerinde ikamet ederek kira ödeme sorunundan kurtuldular.

TOKİ KONUT SATIŞ İLANLARI

TOKi tarafından başlanılan, devam eden veya bitirilen konut projelerinden ev satışları sürüyor. TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan konut satış ilanları ile vatandaşlar bu satış duyurularını öğrenebiliyorlar. Yaşadıkları illerdeki konut satışlarını takip eden vatandaşlar uygun maliyetlerle ev sahibi olma fırsatını da yakalayabiliyorlar. Şu anda yayınlanan konut satış ilanlarına göre vatandaşlara yine bazı şehirlerde konut satışı yapılıyor.

KİLİS TOKİ KONUT SATIŞ İLANI

TOKİ'nin şu anda Kilis'te bulunan konut projesinde ev satışlarını sürdürüyor. Kilis'in Polatlı ilçesi Güldüzü Köyü Çataltepe Mevkii 94 adet konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi projesinde konut satışı yapılıyor. Buna göre 2+1 konutlar uygun fiyatlarla vatandaşlara satılıyor. TOKİ tarafından verilen fiyat bilgisine göre vatandaşlar 166 Bin TL'lik fiyatla ev sahibi olabiliyorlar.

TOKİ, Kilis'te satışa çıkardığı konutlar için vatandaşlara uygun imkanlar tanımayı sürdürüyor. Buna göre yüzde 10 peşinat ödemesi olarak 16 Bin TL ödeme yapan vatandaşlar 180 ay boyunca ayda 832 TL taksit ödeyerek ev sahibi olabiliyorlar. Bir diğer ödeme seçeneğine göre ise aynı peşinat ödemesi ve 624 TL taksitle 240 ay vade imkanı kullanılarak bu ev satın alınabiliyor.

TOKİ Haberleri