2. el araç alacaklara Vakıfbank bu taksitle 225 Bin TL taşıt kredisi veriyor!

İkinci el otomobil satın almak isteyenler için Vakıfbank kredi musluklarını açtı. Vakıfbank ikinci el otomobil satın alacak müşterilere düşük faizli ikinci el taşıt kredisi veriyor.

Otomobil fiyatları yükselince bankalar kredi desteklerini çeşitlendirmeye başladılar. Otomobil sahibi olmak isteyenler bankaların taşıt kredisi kampanyalarından destek sağlayabiliyorlar. Ancak bankalar genellikle sıfır kilometre otomobiller için kredi desteği veriyorlar. Az sayıda banka ise ikinci el otomobil alımlarına taşıt kredisi ile destek sağlıyorlar. Bu bankalardan birisi de Vakıfbank oluyor.

VAKIFBANK İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

İkinci el otomobil alımlarında Vakıfbank’tan taşıt kredisi kullanımı mümkün olabiliyor. Banka müşterilere bu imkanı sağlarken düşük faiz uygulaması ayrı bir jest oluyor. İkinci el otomobil satın alırken Vakıfbank’tan taşıt kredisi çekmek isteyenlerin kredi hesaplamaları aylık yüzde 1,61 faizle yapılıyor. Bu da çok önemli bir maliyet avantajı olabiliyor.

HANGİ İKİNCİ EL ARAÇLAR İÇİN TAŞIT KREDİSİ ÇEKİLİR?

İkinci el otomobiller için verilen taşıt kredisinde Vakıfbank’ın açıkladığı kurallara göre her ikinci el arabaya bu imkan sağlanmıyor. Otomobilin yaşı taşıt kredisinde belirleyici oluyor. 36 aya kadar vadeli olarak kullanılacak taşıt kredileri ile 8 yaşına kadar ikinci el otomobiller satın alınabiliyor. Ancak 37 ay ile 48 ay vade aralığında taşıt kredisi kullanılacaksa satın alınacak 2. el arabanın en fazla 5 yaşında olması gerekiyor.

NE KADAR KREDİ ÇEKİLEBİLİR?

İkinci el taşıt kredisi kapsamında ne kadar kredi çekilebileceği için Vakıfbank otomobilin kasko değerine bakıyor. 400 Bin TL’ye kadar olan araçlara yüzde 70 oranında, 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaki araçlarda yüzde 50 oranında, 800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL arasındaki araçlarda yüzde 30 ve 1,2 Milyon TL’nin üzerindeki ikinci el araçlarda yüzde 20 oranında kredi verilebiliyor.

 225 BİN TL TAŞIT KREDİSİ MALİYETİ NE KADAR?

Vakıfbank'tan taşıt kredisi kullananlara aylık yüzde 1,61 oranında kredi faizi uygulanıyor. 48 ay vadeli 225 Bin TL taşıt kredisi çekilmesi halinde müşteriler aylık 7.354 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti 352.995 TL oluyor.

Finans Haberleri