Kredi borcumu ödeyemiyorum diyenlere fırsat! QNB Finansbank duyurdu, yeni kampanya açıklandı!

Bankalara kredi borcu olanlar işin içerisinden çıkamayınca bankaların farklı imkanlarını değerlendirmeye alıyorlar. Bu kapsamda QNB Finansbank tarafından müşterilere borç transferi kredisi veriliyor.

Ekonomik olarak yaşanan gelişmeler bazı vatandaşların bütçelerinde çok derin sarsıntılara neden oldu. Bu finansal bozulma karşısında bu kişiler oldukça zor durumda kaldılar. Önceki yıllarda kullanmış oldukları kredi borçlarını sağlıklı bir şekilde ödeyemez hale gelen vatandaşlar çok önemli finansal risklerle karşı karşıya kalıyorlar. Ancak QNB Finansbank bu kişilerin yaşadıkları problemleri kökten çözecek bir kredi kampanyasını devreye soktu.

BORCU OLANA BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ

Farklı bankalara olan kredi borçları QNB Finansbank müşterileri için sorun olmaktan çıkıyor. Bu konuda çok önemli bir adım atan QNB Finansbank yeni kredi kampanyasını duyurdu. Bu kredi kampanyası çerçevesinde müşteriler çok önemli bir finansman kaynağına erişebiliyorlar.

QNB Finansbank müşterileri bor transferi kredisi kampanyası çerçevesinde sağlayacakları nakit destekler ile sorun olan kredi borçlarını sorunsuz hale getirebiliyorlar. Bankaya başvuru yapan müşteriler diğer bankalara olan kredi borçlarını QNB Finansbank’a taşıyabiliyorlar. QNB Finansbank bu müşterilere yeni bir kredi hesabı açarak yeniden vadelendirme yapıyor.

Borç transferi imkanını kullanan müşteriler çok önemli avantajlar elde ediyorlar. Ödenmesi sorun olan ve bütçesi bu kredi borçlarını ödeyemez hale gelen kişiler QNB Finansbank’ın bu imkanını kullanarak bu kredileri yeniden yapılandırma imkanı elde edebiliyorlar. Örneğin 36 ay vadeli olarak kullandığı ve 20 ay taksitini ödemiş olduğu kredi borcunu QNB Finansbank’a taşıyan bir müşteri kalan 16 ay taksit üzerinden yeniden 36 ay vadelendirme yapabiliyor. Bu şekilde ödenmesi gereken aylık tutar yarı yarıya düşüyor ve finansal avantaj elde ediliyor.

BORÇ TRANSFERİ MALİYETİ NE KADAR?

QNB Finansbank’tan borç transferi kredisi kullanmak isteyenler kredi maliyetlerini de merak ediyorlar. Bu konuda QNB Finansbank’ın standart bir uygulaması bulunmuyor. Müşterinin finansal durumu bu kredi maliyetinde belirleyici oluyor. Ancak çoğu özel bankanın mevcut ihtiyaç kredisi faizinden düşük bir faizle müşteriler QNB Finansbank’tan borç transferi kredisi kullanabiliyorlar. Net faiz maliyeti için QNB Finansbank’a borç transferi kredisi başvurusu yapılması gerekiyor.

Finans Haberleri