AND Frekans ve AND Pastel Konutta Fiyat İndirimi Kampanyasına Katıldı

Hayata birde bu frekanstan bak sloganı ile satışa sunulan AND Frekans konut projesi ve Yeni Nesil Mahalle sloganı ile satışına devam edilen AND Pastel konut projeleri için indirim müjdesi geldi.

Hayata birde bu frekanstan bak sloganı ile satışa sunulan AND Frekans konut projesi ve Yeni Nesil Mahalle sloganı ile satışına devam edilen AND Pastel konut projeleri için indirim müjdesi geldi.

Fiyatlara Yüzde 20 İndirim Geldi, Peşinat Yüzde 5'e Düştü

AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Frekans ve AND Pastel konut projeleri konutta indirim kampanyası kapsamında fiyatlarına yüzde 20 indirim yapılarak satışa sunuldu. Fiyat indiriminin yanı sıra aynı zamanda projede satışa sunulan konutların peşinat tutarı da yüzde 5'e düşürüldü.

AND Pastel Nerede?

Konut indirimi yapan firmalar arasına katıan AND Gayrimenkul tarafından satışa sunulan AND Pastel konut projesi aynı zamanda 2016 yılında verilen “Türkiye’nin En İyi Konut Projesi Ödülü”nü de elinde bulunduruyor. Proje kapsamında 1.243 adet konut satışa sunulurken 7 ayrı blokta karma bir yaşam alanı oluşturuluyor.

Kartal konut projeleri arasında yer alan proje adalar ve deniz manzarası ile eşsiz bir güzelliği konut alan şanslı ailelerin ayaklarının altına seriyor. Metroya yürüme mesafesinde bulunması ve E-5 yolunun hemen dibinde bulunması da projeyi öne çıkaran detaylar arasında bulunuyor. Proje kapsamında AND Pastel fiyatları 460 bin liraya çekilmiş durumda. AND Pastel konut projesi hakkında detaylı bilgi almak için burayı tıklayınız...

AND Frekans Nerede?

Konutta fiyat indirimi kampanyasının ardından indirimli ve 120 ay vadeli konut satış fiyatını 291 bin lira başlangıç fiyatı ile revize eden AND Frekans İstanbul Kartal'da bulunuyor. Toplam 3 bloktan oluşan proje 10 bin metrekarelik arsa alanı ile dikkat çekiyor. Projede 413 adet konut üretiliyor.

Emlak haberleri, TOKİ satış duyuruları, konut projeleri, kentsel dönüşüm, konut kredisi ve ekonomi haberleri için emlak365.com sitemizi takip edebilir, mobil uygulamalarımızı indirerek anlık bildirimlerle haberlerimizi daha kolay takip edebilirsiniz.

Android uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ


İstanbul Konut Projeleri Haberleri