Metropark Projesinde Satışlar Devam Ediyor

Polatkaya Yapı'nın, İstanbul'un en tarihi bölgesinde hayata geçirdiği Metropark projesinde satışlar devam ediyor.

Polatkaya Yapı'nın, İstanbul'un en tarihi bölgesinde hayata geçirdiği Metropark projesinde satışlar devam ediyor.

Polatkaya Yapı'nın Kağıthane bölgesinde başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Metropark projesi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

En Tarihi Semt

Metropark projesi, İstanbul'un en tarihi semtlerinden olan Kağıthane'de, 13.500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Polatkaya Yapı A.Ş aynı lokasyonda başlatacakları 3 kentsel dönüşüm projesinin daha olduğu bilgisini verdi.

101 konuttan meydana gelen Metropark projesinin satışları devam ediyor. Yatırım maliyeti 20 milyon TL olan projede, Polatkaya Yapı A.Ş YKB Abulkadir Geylani Kaya, Kağıthane'nin İstanbul'un en tarihi yerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, Mecidiyeköy, Şişli, Maslak, Eminönü gibi ticaretin de yoğun olduğu semtlere yakın bir bölgede önemli bir değişim yaratmayı amaçladıklarını belirtti.

Konut Fiyatları

Toplam 101 konuttan meydana gelen Metropark projesinde 1+1, 2+1,2+1 dubleks, 3+1, ve 4+1 dubleks şeklinde dairelerden oluşuyor.

1+1 şeklinde yer alan daireler 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla,

2+1 şeklinde yer alan daireler 587 bin TL'den başlayan fiyatlarla,

4+1 şeklinde yer alan daireler 998 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Metropark projesi Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kolay Ulaşım Ağı Sunuyor

Metropark, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne 26 kilometre, Atatürk Havalimanına 24 kilometre, Nurtepe metro istasyonuna 50 metre, Avrasya Tüneline 17 kilometre, E-5 ve TEM’e 3,5 kilometre, Cevahir AVM’ye 4,6 kilometre, Maslak’a 7 kilometre, 4. Levent2te 4 kilometre, Beşiktaş’a 6 kilometre, Taksim’e 9 kilometre, Eyüp‘e ise 6 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İstanbul'un en tarihi bölgesi Kağıthane'de hayata geçirilen Metropark projesinin sosyal olanakları arasında fitness salonu, buhar odası, sauna yer alıyor.

‘Kar Marjı Az Ama Vazgeçmeyeceğiz’

Yatırım hedeflerinin 200 milyon TL olduğunu belirten Abdulkadir Geylani Kaya, özellikle bakanlığın da hassasiyetinde olan dönüşüm noktalarına yöneldiklerini, yakın zamanda Kağıthane Hamidiye, Talatpaşa ve Nurtepe’ de 3 yeni projeye imza atacaklarının haberini verdi. Kentsel dönüşüm projelerinin, diğer projelere oranla kar oranının daha düşük olduğunu ifade eden Abdulkadir Geylani Kaya, kentsel dönüşüm projeleri yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

Her Bölgede Proje Yapacak

Kendi öz kaynakları ile özellikle riskli yapıları dönüştürme yönünde yatırımlar yapan Polatkaya Yapı A.Ş; ilerleyen dönemlerde konforlu ve nitelikli konut üretebilecekleri her lokasyonda bulunmayı hedefliyor.

İstanbul Konut Projeleri Haberleri