7.000 TL peşinat, 1.035 TL taksit! Ziraat Bankası bu fiyata 3+1 ev satıyor!

Ziraat Bankası kelepir fiyatlarla Konut satışları yapmaya devam ediyor. Zaman zaman yayınlanan ilanlarda çok düşük fiyatlarla ev satın alma imkanı olabiliyor. 70 Bin TL'ye Ziraat Bankası'nın ev sayışı yaptığı açıklandı.
7.000 TL peşinat, 1.035 TL taksit! Ziraat Bankası bu fiyata 3+1 ev satıyor!

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmak son dönemlerin en kazançlı yatırım yollarından birisi olsa da oldukça pahalı bir hale geldi. Gayrimenkul türü ne olursa olsun insanlar yoğun şekilde satın almak istediklerinden fiyatlar yükseliyor. En küçük şehirden en büyük şehre kadar bu durum gözlemleniyor. Bunun için ucuz fiyatlı gayrimenkuller sıklıkla aranan ve de pek bulunmayan gayrimenkuller oluyor. Ancak bu kapsama girecek olan gayrimenkulleri küçük de olsa bir ihtimalle bulmak mümkün olabiliyor. 

ZİRAAT BANKASI SATIYOR!

Ziraat Bankası mülkiyetine geçen ikinci el konutları satışa çıkararak vatandaşların uygun fiyatla ev sahibi olmalarına aracılık ediyor. Bunun için de bankanın gayrimenkul satış ilanlarının takip edilmesi gerekiyor. Bu satışlar bir tür ihale sistemi için yapıldığından dolayı fiyatlar mevcut emlak piyasasının bir miktar altına çekilebiliyor. Bazen de çok düşük fiyatlar belirlenerek vatandaşlara uygun fiyatla gayrimenkul yatırımı yapmak veya ev sahibi olmak imkanı veriliyor. 

70.000 TL'YE 3+1 KONUT!

Ziraat Bankası'nın yayınlamış olduğu gayrimenkul satış ilanları incelendiğinde çok düşük fiyatlarla satışa çıkarılan konutlar bulunabiliyor. Buna göre Bitlis Merkez'de Atatürk Mahallesinde bulunan 3+1 planında ve 85 metrekare büyüklüğündeki apartman dairesi 70.000 TL fiyatla satışa çıkarıldı. Konut kredisi ile satışa uygun olan bu ev için çok uygun ödeme seçenekleri bulunuyor. 

7.000 TL peşinat, 1.035 TL taksit! Ziraat Bankası bu fiyata 3+1 ev satıyor!

PEŞİNAT VE TAKSİT ÖDEMELERİ BELİ OLDU

İlana çıkarılan konut için vatandaşlar konut kredisi kullanmak isteyebilirler. Bu durumda çok yüksek tutarlı bir krediye de gerek olmuyor. BDDK'nın sınırlamalarına göre 1 Milyon TL altında olan ikinci el konutlara yüzde 90 oranında konut kredisi kullandırılabiliyor. Yani 70 Bin TL'lik bir konut için Ziraat Bankası'ndan 63.000 TL konut kredisi çekilebiliyor. 

7.000 TL peşinat, 1.035 TL taksit! Ziraat Bankası bu fiyata 3+1 ev satıyor!

Ziraat Bankası'ndan 63.000 TL konut kredisi kullanıldığında 120 ay vadede aylık taksit 1.035 TL oluyor. Yüzde 10 da peşinat ödemesi yapılıyor. Yani vatandaşlar ilandaki evi 7.000 TL peşin ödeme ile aylık 1.035 TL taksitle satın alabiliyorlar. Taksit süresi 120 ay olarak hesaplanmıştır. Daha yüksek tutarlı taksit ödeyerek daha az faiz maliyeti ile karşılaşmak isteyenler vade süresini kısaltabilirler.