Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ne Zaman Açılacak?

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi açılışa hazırlanıyor. Peki, Bilkent Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, açılış tarihi ne zaman? Detaylar haberimizde...
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ne Zaman Açılacak?

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi açılışa hazırlanıyor. Peki, Bilkent Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, açılış tarihi ne zaman? Detaylar haberimizde...

Açıldığı anda Türkiye'nin en büyük şehir hastanesi unvanını kazanacak olan Bilkent Şehir Hastanesi için açılış tarihi büyük bir heyecanla bekleniyor.



Projede henüz ne yazık ki beklendiği gibi açılış tarihi açıklanmadı. Açılış tarihini öğrenmek adına emlak365.com için sizler adına araştırmada bulunduk.



Kamuoyu Açıklaması Yapılacak!



Bilkent Şehir Hastanesi CCN inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Sitemize gelen çok sayıda soruyu yanıtlamak adına sizler için CCN İnşaat ile iletişime geçtik. Ancak şirket yetkilileri konu hakkında açıklama yapmalarının mümkün olmadığını ve açılış tarihi belli olduğu anda kamuoyuna bilgilendirme geçileceğini söyledi.



İlk yapılan açıklamalarda ise Bilkent Şehir Hastanesi açılış tarihi 2018 yıl sonuna kadar yapılacak denmişti. Ancak yaşanan ekonomik kriz nedeni ile kamu projelerinde yaşanan ödeme sıkıntıları nedeni ile projenin açılış tarihinin ertelenip ertelenmeyeceği konusu bir muamma olarak kaldı.



Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Nerede?

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü Çankaya ilçesi sınırları içerisinde yer alıyor. Çankaya Üniversiteler Mahallesinde yer alan hastane ODTÜ, Bilkent Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitelerine yakın konumda bulunuyor.



Ankara'da Hangi Hastaneler Taşınacak?

Ankara'nın en çok sağlık hizmeti veren hastaneleri arasında yer alan Zübeyde Hanım Hastanesi, Zekai Tahir Burak Hastanesi, Numune Hastanesi, Ulucanlar Hastanesi, Yüksek İhtisas Hastanesi ve Dış Kapı Hastanesi taşınacak olan hastaneler arasına yer alıyor.

Her hastane için bir kule bulunurken her kulede bu hastanenin hizmetlerine devam etmesi sağlanacak. Yine her kulenin altına o hastaneye gelen kişilerin yararlanması için otopark yapılacak. Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi taşıma işlemleri tamamlandığı anda yıkılacak ve kampüs alanı içerisine dahil edilecek.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"