Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İMKON Genişletilmiş Türkiye Toplantısına Katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İMKON tarafından gerçekleştirilen Genişletilmiş Türkiye Toplantısı organizasyonuna katıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İMKON Genişletilmiş Türkiye Toplantısına Katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İMKON tarafından gerçekleştirilen Genişletilmiş Türkiye Toplantısı organizasyonuna katıldı. Detaylar haberimizde...

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) tarafından düzenlenen Genişletilmiş İMKON Türkiye Toplantısı gerçekleştirildi.



Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'da katıldı. Toplantının açılışında İMKON Başkanı Tarih Tellioğlu kısa bir konuşma yaptı ve basın mensuplarına kapatılan toplantı başladı.



Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları Da Katıldı



İMKON tarafından düzenlenen toplantı inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu zorlu günler nedeni ile büyük bir önem taşıyor.



Bir yandan yükselen konut kredisi faiz oranları ile konut üreten müteahhitlerin satış hacimlerinin düşmesi bir yandan da yükselen döviz kurları nedeni ile kamu ihalesi alan müteahhitlerin birbiri ardına konkordato ilan etmesi sektörün büyük bir darboğaza girmesine neden oldu.



İMKON Konfederasyon Genel Merkezi bünyesinde düzenlenen toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yanı sıra 40 sivil toplum kuruluşunun başkanı ve inşaat sektörünün önemli isimleri katılıyor.



Tellioğlu taraıfndan yapılan "Böyle bir dönemde Sayın Bakanımızın sektörün sorunlarını dinleme anlamında teşrif etmeleri bizim için önemli." açıklamasından sonra basın mensupları salondan çıkarılırken toplantının ardından açıklama yapılması bekleniyor.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"