Cumhurbaşkanı Erdoğan Bağcılar'da toplu açılış töreni gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bağcılar'da toplu açılış töreni yaparken kentsel dönüşüm projesi tamamlanan evler için de anahtar teslim töreni düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bağcılar'da toplu açılış töreni gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bağcılar'da toplu açılış töreni gerçekleştirdi - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. 

Yapımı tamamlanan 97 tesisin toplu açılış töreni düzenlenirken aynı zamanda yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesi için de anahtar teslim töreni yapıldı. 14 Mayıs 2023 seçim tarihine doğru Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete yönelik eleştirilerde bulundu. 

İSTANBUL BAĞCILAR'DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ! 

Düzenlenen toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bugün Cumhur İttifakı ile bir yola çıktık. Bu yolculuğu 14 Mayıs'ta sizler çok farklı bir şekilde şahlanışa çevireceksiniz. 40 gün içerisinde birileri seccadenin üzerine ayakkabılarıyla basabilir. Onlara göre meşrudur. Yapabilirler. Talimatı Pensilvanya'dan alıyorlar.

Amacımız bir yıl içinde 319 bin konutu hak sahiplerine teslim etmektir. Toplamda teslim edeceğimiz konut sayısı 650 bini geçecektir. Tüm şehirlerimizi eski görkemine kavuşturuncaya kadar durmayacağız. Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceğiz. Hanımefendi çıkmış bizim Hatay'da yaptığımız hastanelerle dalga geçiyor. Önce gel Çam ve Sakura'yı gör. Önce gel Ankara'daki şehir hastanelerini gör. Hiç gezdin mi oraları? Allah düşürmesin ama eksikliğini de vermesin. Beni çok asabi görmüş ve papatya çayı tavsiye etmiş. Biz de kendisine rezene çayı tavsiye ettik. İstanbul İl teşkilatının bizim yönlendirmemizle kurşunlandığını iddia ediyor. Gerçek ortaya çıktı. Şimdi Erdoğan'dan özür dileyebiliyor musun? Dileyemez bu bir karakter meselesidir" diyerek toplu açılış törenini gerçekleştirdi.