Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul İhale Tarihi Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti İl Başkanları Toplantısı töreni ile belediye başkan adaylarını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul İhale Tarihi Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti İl Başkanları Toplantısı töreni ile belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan konuşmasında Kanal İstanbul projesi hakkında da açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği mega proje Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamada bulundu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında Kanal İstanbul ihale tarihi olarak 2019 yılını işaret etti. Proje için geç kaldıklarını belirten Erdoğan yaşanan gecikmeye rağmen projenin mutlaka gerçekleştirileceğini açıkladı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kanal İstanbul İhalesi 2019 Yılında Yapılacak!"



Daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından "Kasım ayında ilk kazma vurulacak" açıklaması yapılan Kanal İstanbul ihale tarihinin ikinci 100 günlük eylem planı içerisinde açıklanması bekleniyordu.



Bugün düzenlenen Ak Parti İl Başkanları Toplantısı töreninden konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan belediyelerin işlerini kolaylaştırmayı sürdüreceklerini söyleyerek Kanal İstanbul ihalesinin ise 2019 yılında yapılacağını duyurdu.



Erdoğan "Dev projelerimiz var. Onları zaten takip ediyorsunuz. Birisi malum Kanal İstanbul. Çok gecikti ama bunun da er yada geç 2019 yılında ihalesini yaparak temelini atacağız" dedi.



Android uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için TIKLAYINIZ



Twitter sayfamız için TIKLAYINIZ



Haber Kaynağı: Emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"