Denizli Acıpayam TOKİ Evleri Satış Duyurusu (Kasım 2018)

Denizli Acıpayam TOKİ evleri başvuru ilanı sonunda yayımlandı. Başvuru tarihi, konut peşinatı ve konut fiyatları detayları haberimizde...
Denizli Acıpayam TOKİ Evleri Satış Duyurusu (Kasım 2018)

Denizli Acıpayam TOKİ evleri başvuru ilanı sonunda yayımlandı. Başvuru tarihi, konut peşinatı ve konut fiyatları detayları haberimizde...

TOKİ Denizli Acıpayam Oğuz Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında üretilen 2+1 daire tipindeki 256 adet konut 12 Kasım 2018 Pazartesi günü itibari ile satışa sunuluyor.



Denizli Acıpayam TOKİ konutları için başvurular Pazartesi günü itibari ile Ziraat Bankası Acıpayam Şubesi üzerinden kabul edilecek. Kuralı satış yöntemi ile satışa sunulan konutlar için TOKİ Denizli Acıpayam kura sonuçları ise 3 Aralık 2018 tarihi itibari ile açıklanmaya başlanacak.



Acıpayam Denizli TOKİ Evleri Fiyat Listesi



Denizli Acıpayam TOKİ Evleri Satış Duyurusu (Kasım 2018)



TOKİ Alt Gelir Grubu Başvuru Şartları Nelerdir?



1. T.C. vatandaşı olması,



2. Denizli il sınırları içerisinde son 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az son 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.



3. Başvuru sahiplerinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç), (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç) gerekmektedir.



4. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekmektedir.



5. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.



6. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net ₺4.500 olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla ₺4.500 olması) gerekmektedir.



7. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.



Haber Kaynağı: Emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"