Devlet katkısıyla villa konforu! 4+1 prefabrik ev anahtar teslim 281.900 TL!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin sayısı oldukça artınca piyasada firmalar arasında rekabet başladı. Prefabrik ev satışı yapan firmalar kampanyalı fiyatlar açıklamaya başladılar. 4+1 prefabrik ev için kampanyalı fiyat belli oldu.
Devlet katkısıyla villa konforu! 4+1 prefabrik ev anahtar teslim 281.900 TL!

Prefabrik evler pandemi döneminde yıldızı parlayan ev modelleri arasında yer almışlardı. Deprem felaketinin ardından prefabrik evlere gösterilen ilgi katlandı. Depreme karşı daha güvenilir olmaları nedeniyle prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin sayısında artış meydana geldi. Bu da prefabrik ev sektöründe piyasa koşullarını değiştirdi. Firmalar siparişlere yetişmekte güçlük çekerken çeşitli kampanyalar da devreye sokuluyor. 

PREFABRİK EV KAMPANYALARI

Prefabrik evler işçin genellikle kampanya düzenlenmiyordu. Bu evler için aşırı bir yoğun talep olmadığı için rekabet sınırlı bir seviyede kalıyordu. Ancak talep artınca rekabet de yükseldi. Rakiplerinin önüne geçmek isteyen firmalar daha çok sipariş almak amacıyla bazı ev modellerinde fiyat kırmaya başladılar. Bu durumdan en çok yararlananlar ise prefabrike v yaptırmak isteyenler oluyor. Daha uygun fiyatlarla prefabrik ev sahibi olabiliyor. 

PREFABRİK EVE DEVLET DESTEĞİ!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin ilk araştırdıkları konulardan birisi de bu evler için devletin destek verip vermediği oluyor. Devlet vatandaşların prefabrik ev yaptırmalarının arttırılması gibi bir politikaya sahip değil. Ancak yine de bazı vatandaşlara prefabrik ev yardımı veriliyor. Bu yardımdan yararlanan vatandaşların ise bazı çoklu koşulları yerine getirmeleri gerekiyor. Prefabrik ev yardımı yalnızca ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Bu ihtiyaç sahipleri eğer prefabrik ev yaptıracakları bir arazinin tam hisseli tapusuna sahipseler bu yardım için başvuru yapabiliyorlar. Aile Bakanlığı tarafından verilen prefabrik ev yaptırma yardımının üst limiti ise 200 Bin TL olarak belirlendi. Tüm koşulları sağlayan vatandaşlara Aile Bakanlığı 200 Bin TL'ye kadar destek sağlıyor. 

4+1 PREFABRİK EV FİYATI NE KADAR?

Devlet katkısıyla villa konforu! 4+1 prefabrik ev anahtar teslim 281.900 TL!

Prefabrik ev yaptırma kararı alan vatandaşlar kampanyalı fiyat arayışına giriyorlar. Son günlerde talep artışından prefabrik ev fiyatları da yükseliş eğilimine girdi. Ancak bazı firmalar özel kampanyalar düzenleyebiliyorlar. Bu kapsamda 113 metrekare büyüklüğünde 4+1 konseptinde hazırlanan prefabrik ev için 481.900 TL'lik fiyat veriliyor. Kaliteli malzemeden üretilen ve oldukça geniş olan bu prefabrik ev niteliklerine göre uygun denilebilecek bir fiyatsa satışa çıkarıldı. 

481.900 TL'ye satılan prefabrik ev için vatandaşlar devlet desteği almaları halinde 200.000 TL fiyat indirimini otomatik olarak elde ediyorlar. Böylece 4+1 prefabrik ev için sadece 281.900 TL ödeme yapmak yeterli geliyor.