Emlak Konut Satış Rekoru Kırdı! 4.15 Milyarlık Satış Yapıldı

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO satış rekoru kırdığını açıkladı.
Emlak Konut Satış Rekoru Kırdı! 4.15 Milyarlık Satış Yapıldı

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO satış rekoru kırdığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile adından söz ettiren Emlak Konut kampanyanın da etkisi ile 2018 yılının ilk 9 aylık döneminde satış rekoru kırdı.



Emlak Konut 1 Ocak - 30 Eylül 2018 tarihi itibari ile Emlak Konut toplam satış rakamı 41,5 milyar lira olarak açıklandı. Emlak Konut daha önceki açıklamasında bu dönem için satış hedefini 40.8 milyar lira olarak açıklanmıştı.



Açıklanan Hedef Aşıldı



Emlak Konut tarafından açıklanan rapor ile ilk 9 aylık dönem sonundaki toplam satış rakamı hedefi 40.8 milyar lira olarak açıklanmıştı. Şirketin KAP üzerinden yapmış olduğu açıklama ile bugün gelinen son noktada 4.15 milyar liralık satış cirosunu yakalayarak büyük bir başarıya imza attı.



Toplam 4 Bin 194 Adet Bağımsız Bölüm Satıldı



Emlak Konut açıklamasında ön satışlarda dahil olmak üzere 2018 yılının ilk 9 aylık periyodunda 4 bin 194 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirildi. Emlak Konut tarafından yabancılara gerçekleştirilen konut satışı toplamı 698 adet oldu.



Bu dönemde yabancılar 846,99 milyon liralık konut alımında bulundu. Şirket tarafından KAP'a gönderilen açıklama metni ise şu şekilde;



"Satılan bağımsız bölümlerin toplam değerinin 4.15 milyar TL olduğu ve böylece hedefimiz olan 4.08 milyar TL'nin, 640,000 metrekare büyüklüğünde gerçekleşen satış alanı ile 514,000 metrekarelik satılabilir alan hedefinin aşıldığı görülmektedir"



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"