Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Ödeme Tarihleri ve Son Ödeme Tarihi (2. Taksit) Ne Zaman?

Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri Kasım ayında başlıyor. Peki, emlak vergisi ikinci taksit takvimi nasıl işleyecek, ödemeler ne zaman başlayacak, ne zaman sona erecek?
Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Ödeme Tarihleri ve Son Ödeme Tarihi (2. Taksit)  Ne Zaman?

Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri Kasım ayında başlıyor. Peki, emlak vergisi ikinci taksit takvimi nasıl işleyecek, ödemeler ne zaman başlayacak, ne zaman sona erecek?

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi her sene düzenli olarak 2 eşit taksit halinde belirli tarihlerde ödeniyor.



Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi taksit ödemesi son ödeme tarihi yaklaşıyor. Taşınmaz sahipleri tarafından yapılan düzenli ödemelerden biri Emlak ve Çevre temizlik vergisi olarak öne çıkıyor.



Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Ödeme Tarihleri Ne Zaman Başlayacak?



Türkiye'de taşınmaz sahipleri her sene emlak vergisi ödemesi yapıyorlar. Emlak vergisi ödemeleri peşin olarak yapılabildiği gibi iki taksit halinde de yapılabiliyor.



Emlak Vergisi ikinci taksit ödemeleri Kasım ayında başlıyor. Yani emlak vergisi 2 taksit ödemeleri Kasım ayında başlayacak.



Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi İkinci Taksit Ne Zaman 2018



Emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri her sene Kasım ayı içerisinde yapılmakta olup ödemeler 1 Kasım 2018 itibari ile başlıyor.



Emlak vergisi ikinci taksit son ödeme tarihi ise 30 Kasım 2018 tarihi olarak uygulanacak.



Yani emlak vergisi taksitleri Kasım ayı içerisinde yatırılacak ve ikinci taksit ödemeleri Kasım ayı içerisinde sona erecek.



Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Muafiyeti Kimleri Kapsar?



Emlak vergisi muafiyeti kanunu kapsamında çalışmayan ve taşınmazları 200 metrekareyi geçmeyen; ev hanımlarının, engellilerin, şehit yakınları ve gazilerin emlak vergisi ödeme yükümlülüğü bulunmamaktadır.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"