Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu İstanbul'da açılış töreni gerçekleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Bağcılar'da açılış töreni gerçekleştirdi.
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu İstanbul'da açılış töreni gerçekleştirdi

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu İstanbul'da açılış töreni gerçekleştirdi - 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçime altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı olarak gireceği ilan edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olacağı ilan edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açılış töreninde bir araya geldi. 

Seçime sayılı günler kala Cumhurbaşkanlığı yarışı büyük bir hız kazanırken adayların çalışmaları da başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilirken altılı masanın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün ortak bir açılış törenine katıldı. Düzenlenen törende Bağcılar’da otopark, meydan, pazar yeri ve kadın merkezinin açılışını gerçekleştirdi. 

BAĞCILAR'DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Şimdi 86 milyon için çalışacağız. İstanbul’da eşit ve adil hizmet dönemini başlatmıştık şimdi tüm Türkiye bu akılla yönetilecek. Bugün Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Bağcılar’da otopark, meydan, pazar yeri ve kadın merkezinin açılışını yaptık" diyerek açılış törenini gerçekleştirdiklerini duyurdu. 

Söz konusu toplu açılış töreni miting havasında geçerken meydanda toplanan kalabalık uzun süre tezahüratta bulundu.