Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Acele Kamulaştırma Kararı Yayımlandı

Küzey Marmara Otoyolu için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bugünkü Resmi Gazete sayısı ile acele kamulaştırma kararı yayımlandı.
Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Acele Kamulaştırma Kararı Yayımlandı

Küzey Marmara Otoyolu için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bugünkü Resmi Gazete sayısı ile acele kamulaştırma kararı yayımlandı. Detaylar haberimizde...

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 188) yayımlandı.



17 Ekim 2018 tarihli ve 30568 sayılı Resmi Gazete ile yayımlanan ilan kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu için acalee kamulaştırma kararı resmen yürürlüğe girmiş oldu.



Kuzey Marmara Otoyolu Acele Kamulaştırma Bedelleri Ne Zaman Ödenecek?



Yayımlanan Resmi Gazete ilanı içerisinde "Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında ekli haritada listede güzergahı, bulunduğu yer ve ada / parsel numaraları gösterilen taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesi gereğince karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.



Ancak Kuzey Marmara Otoyolu kamulaştırma bedelleri ile ilgili bir açıklamaya yer verilmedi. Kurtköy Akyazı otoyolu üzerinde bulunan pek çok taşınmazın acele kamulaştırma kararı çıktı. Yine Kınalı Odayeri bağlantı yolu için acele kamulaştırma kararı verildi.



Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Acele Kamulaştırma Kararı Yayımlandı



Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Metnine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ...



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"