Milli Emlak Mart ayı lojman satış ilanları yayımlandı! 485 bin liraya kamu konutu satılıyor

Mart ayının beklenen Milli Emlak lojman satış ilanları yayımlandı. Lojman satışı yapılacak iller ve satılık kamu konutları fiyatları haberimizde!
Milli Emlak Mart ayı lojman satış ilanları yayımlandı! 485 bin liraya kamu konutu satılıyor

Milli Emlak Mart ayı lojman satış ilanları yayımlandı! 485 bin liraya kamu konutu satılıyor - Birinci 100 günlük eylem planı ile kamuya ait olan ve atıl duruma düşen lojmanların satışa sunulacağı ilan edilmişti. Aradan geçen süre zarfında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından ekspertiz çalışmaları tamamlanan lojmanlar peyder peyi satışa başlanmıştı. 

Süreçte Mart ayının ilk ilanları yayımlanmaya başladı. Bu kapsamda Kastamonu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından 10 adet memur lojmanı ve kamu konutu için satış ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda 15 Mart 2023 tarihinde yapılacak olan ihale ile kamu konutları 485 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 

MİLLİ EMLAK LOJMAN SATIŞLARI! KAMU KONUTLARI FİYATI KAÇ TL?

Lojman satış ilanları peş peşe yayımlanmaya devam ediyor. Bu ilanlardan biri de Kastamonu kamu konutları ve lojman satış ilanları için yayımlandı. Yayımlanan ilan kapsamında satışa sunulan 10 kamu konutunun Kastamonu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün Kuzeykent Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı No:57 Merkez/Kastamonu adresindeki binasının 1. katında bulunan ihale salonunda 2886 sayılı Kanunun 45. maddesine göre açık teklif usulüyle 15 Mart 2023 tarihinde görevli komisyonu tarafından yapılacak. 

Milli Emlak Mart ayı lojman satış ilanları yayımlandı! 485 bin liraya kamu konutu satılıyor

Taşınmazların satış ihalelerine ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Kastamonu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde ( Milli Emlak Müdürlüğü) ücretsiz olarak görülebilecek. En düşük konut fiyatı 485 bin TL olarak uygulanacak, en yüksek konutun satış fiyatı ise 900 bin TL olarak ilanda yer aldı.