Şekerbank 170 metrekare evi 13 bin TL peşinat ve 2.037 TL taksitle satıyor!

Şekerbank tarafından satışa çıkarılan konutlar büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Bankanın yayınladığı konut satış ilanına göre 170 metrekarelik konut 138 Bin TL’den satışa çıkarıldı.
Şekerbank 170 metrekare evi 13 bin TL peşinat ve 2.037 TL taksitle satıyor!

Türkiye’de bankalardan ucuz konut almak emlak sektörünün ayrı bir kolu olmaya başladı. Bankalar sorunlu krediler karşılığında mülk edindikleri konutları oldukça makul fiyatlarla satışa çıkarıyorlar. Yoğun bir şekilde satış yapan bankalardan birisi de Şekerbank oldu. Şekerbank tarafından yayınlanan son konut satış ilanlarında oldukça cazip imkanlar bulunuyor. Bu imkanları değerlendirenler kiradan bile uygun şartlarda konut sahibi olma imkanı elde ediyorlar.

ŞEKERBANK KONUT SATIŞ İLANLARINI YAYINLADI!

Şekerbank çok sayıda konut satış ilanı yayınlayarak ev sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatları duyurdu. Bu fırsatları değerlendirmek isteyenler satın almak istedikleri konutlar için Şekerbank’a teklifte bulunmaları gerekiyor. Bu teklifler neticesinde ise ucuz fiyata ev sahibi olma imkanı kullanılarak kiradan çok makul şartlarla kurtulunabiliyor. Ayrıca bu konutların yatırım amacıyla da satın alınabiliyor. Hatta çok sayıda emlak şirketinin bankalardan ucuz konut satın alıp çok yüksek bedellerle satışa çıkardıkları biliniyor.

138 BİN TL’YE 170 METREKARE EV!

Şekerbank’ın yayınladığı konut satış ilanları içerisinde bir tanesi özellikle dikkat çekiyor. Banka Adıyaman Merkez’de bulunan ve 170 metrekare büyüklüğünde olan 3+1 konut için 138 Bin TL fiyat açıkladı. Bu fiyata Türkiye’nin en kötü yerleşim yerinde dahi konut almanın imkanı yokken açıklanan fiyat ev sahibi olmak isteyenleri cezbediyor. Üstelik ödeme imkanları da konutların satın alacakları zorlamayacak cinsten.

Şekerbank 170 metrekare evi 13 bin TL peşinat ve 2.037 TL taksitle satıyor!

KONUT KREDİSİ ÇEKİP KAÇ TL TAKSİTLE ALINABİLİR?

Şekerbank’ın 138 Bin TL’ye satışa çıkardığı bu konut için konut kredisi kullanabilme imkanı var. Kamu bankalarından yüzde 90 kredilendirme ile düşük faizli konut kredisi çekilerek bu ev satın alınabilir. Bu kapsamda müşteriler 13 Bin TL peşinat ödemesi yaptıktan sonra geri kalanını konut kredisi çekerek ödeyebiliyorlar. Örneğin Vakıfbank’tan 120 ay vadeli 124 Bin TL konut kredisi çekerek bu ev satın alınabiliyor.

Şekerbank 170 metrekare evi 13 bin TL peşinat ve 2.037 TL taksitle satıyor!

Vakıfbank’tan 120 ay vadeli 124 Bin TL konut kredisi çeken müşterilere banka aylık yüzde 1,29 oranında kredi faizi uyguluyor. Bu kullanılan kredinin aylık taksiti 2.037 TL oluyor. Toplam kredi maliyeti ise 244.458 TL olarak hesaplanıyor. Yeni 13 Bin TL peşinat ve aylık 2.037 TL taksitle Şekerbank’ın ilana çıkardığı bu konut satın alınabiliyor.