Ziraat Bankası 19 bin TL peşinat ve aylık 1.642 lira taksitle 3+1 daire satıyor!

Yükselen konut fiyatları nedeni ile ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken Ziraat Bankası 2.el konut satışı ilanları ile bankadan satılık ev almak istiyorum diyen kişilere cazip seçenekler sundu.
Ziraat Bankası 19 bin TL peşinat ve aylık 1.642 lira taksitle 3+1 daire satıyor!

Ziraat Bankası 19 bin TL peşinat ve aylık 1.642 lira taksitle 3+1 daire satıyor! Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller ilanları ile müşterilerine ev sahibi olmak için cazip seçenekler sunmaya devam ediyor. 

Ev sahibi olmak istiyorum diyenlere yönelik olarak kamu bankaları da devreye girerken Ziraat Bankası mülkiyeti kendisine ait olan konutlar için yeni satılık konut ilanları yayımladı. Yayımlanan ilanlar kapsamında 81 ilde yeni fırsatlar sunulurken bankadan ev sahibi olmak isteyen kişilere konut kredisi imkanı da sunuldu. 

ZİRAAT BANKASI SATILIK KONUT İLANLARI! BANKADAN SATILIK GAYRİMENKULLER İÇİN NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Pandemi döneminde başlayan konut fiyatlarındaki artış tüm hızı ile devam ederken ne yazık ki alt gelir grubu vatandaşlar için 1 milyon TL barajını aşan konut fiyatları nedeni ile ev sahibi olmak imkansız hale gelmişti. Kamu bankaları bu noktada bir kere daha devreye girerken Ziraat Bankası ev sahibi olmak isteyen müşterilerine yönelik olarak yeni fırsatını açıkladı. 

Ziraat Bankası 19 bin TL peşinat ve aylık 1.642 lira taksitle 3+1 daire satıyor!

Bankanın resmi internet sitesi olan Ziraat Bankası intengo sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar kapsamında farklı illerde yer alan çok sayıda konut düşük fiyatlarla satışa sunuldu. Bitlis Merkez'de yer alan 3+1 daire için fiyatını 119 bin TL olarak açıkladı. 

Ziraat Bankası 19 bin TL peşinat ve aylık 1.642 lira taksitle 3+1 daire satıyor!

Satışa sunulan konut için kredi çekmek isteyen kişilerin ise 19 bin TL peşinat vermeleri durumunda kalan 100 bin TL tutarı için 120 ay vadeli konut kredisi için ödeyecekleri aylık taksit tutarı 1.642,87 TL olarak gerçekleşecek. 

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATLIIK GAYRİMENKULLER İÇİN BAŞVURU NEREDEN YAPILIR, BANKADAN SATILIK EV NASIL ALINIR?

Bankadan satılık ev almak istiyorum diyen kişiler için Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada "E-ihale ile satışına devam edilenlerde, en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile esatis ziraatbank com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.