13 Bin TL emekli maaş promosyonu! Ziraat Bankası emeklilere jest yaptı!

Ziraat Bankası emekli müşterilerin karşısında özel bir kampanya ile çıktı. Müşteriler emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşımaları durumunda 13 Bin TL ödeme alabilecekler.
13 Bin TL emekli maaş promosyonu! Ziraat Bankası emeklilere jest yaptı!

Türkiye'de bankalar emekli müşteriler ile alakalı olarak özel kampanyalar düzenliyorlar. Emekli müşterileri oldukça önemli gören bankalar büyük bir rekabete tutuştular. Bu rekabetten en kazançlı çıkanlar ise emekliler oluyorlar. Emekliler bankaların imkanlarını kullanarak ekonomik olarak biraz da olsa nefes alabiliyorlar. Bu şekilde son kampanya açıklamalarından birisini de Ziraat Bankası yaptı. Ziraat bankası emekli kampanyası ile oldukça kapsamlı ödemeler yapıldığı bildirildi. 

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI DEĞİŞTİ!

Ziraat Bankası'nın uygulamaya soktuğu emekli maaş promosyonu kampanyası biraz daha geliştirildi. Banka emekli maaş promosyonu ödeme tutarlarında bir değişiklik yapmadı ama bu kampanyaya ek imkanlar getirdi. Böyle emekliler ekstra nakit akışı ile finansman sorunlarını çözebiliyorlar. Kampanyanın ayrıntılarını ise Ziraat Bankası açıkladı. 

Ziraat Bankası'nın emekli maaş promosyonu kampanyasında promosyon kısmında yapılacak ödemeler belirlendi. Buna göre müşteriler emekli maaşlarının tutarına göre promosyon ödemesi alıyorlar. Emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olanlara 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL, 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

Ziraat Bankası yapılan açıklama ile bir emeklinin alabileceği en yüksek maaş promosyonu ödemesinin 5.000 TL olduğunu duyurdu. Bu ödemeyi alabilmek için emekli müşterinin maaşını bu bankaya taşıması ve 3 yıl boyunca da maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz vermesi gerekiyor. Bunları yapan emekliler promosyon ödemesi alabilecekler. 

KREDİ VERİLECEK!

Ziraat Bankası'nın emeklilere yaptığı asıl jest ise ihtiyaç kredisi oldu. Emekli müşteriler maaşlarını bu bankaya taşıyarak düşük faizli 8 Bin TL ihtiyaç kredisi çekme hakkı elde ediyorlar. Müşterilere daha yüksek tutarlı ihtiyaç kredileri de veriliyor ama taban tutar olarak 8 Bin TL belirlendi. Bu kredinin kullanılması halinde müşterinin kredi taksitlerini ödemek için bir zahmete girmesine de gerek kalmıyor. Emekli maaşında bu tutar kesilerek kredi ödemeleri otomatik yapılıyor.

13 BİN TL ÖDENİYOR!

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında bir emekli promosyon olarak 5.000 TL ödeme aldıktan sonra 8.000 TL de ihtiyaç kredisini vadesiz hesabına aktarabiliyor. Böylece yapılan toplam ödeme 13 Bin TL'yi buluyor.