2. el araç alacaklara bütçe desteği! Akbank 250 Bin TL taşıt kredisi kampanyası başladı!

İkinci el otomobil satın almayı düşünenlere Akbank tarafından kredi desteği sağlanıyor. Akbank’ın ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında 250 Bin TL kredinin aylık taksiti ne kadar?
2. el araç alacaklara bütçe desteği! Akbank 250 Bin TL taşıt kredisi kampanyası başladı!

Türkiye’de ikinci el otomobil piyasasında yeni fiyat gelişmeleri yaşanmaya devam ediliyor. Araç fiyatlarına çeşitli oranlarda zamlar uygulanmaya başlandı. Mayıs ayının sıfır araç zamlarının yansıması olan bu fiyat artışları maliyetleri de yükseltti. İkinci el otomobillerin fiyatlarına seçim sonrasında bir zam da eklenmesi beklenirken araç satın alacak olanlar finansman destekleri ile bunu seçim öncesi hemen gerçekleştirmek istiyorlar. Bu da taşıt kredilerine dair büyük bir ilginin doğmasına neden olurken maliyeti açısından Akbank’ın taşıt kredisi kampanyası ön plana çıkmaya başladı.

AKBANK’TAN TAŞIT KREDİSİ ÇEKECEKLERE YENİ FIRSAT!

Akbank taşıt kredisinde oldukça kapsayıcı bir kampanya açıkladı. Bu kampanya kapsamında Akbank müşterileri ikinci el taşıt kredisi ile ikinci el otomobil alımı kolaylaştırıyor. Piyasa ortalamalarında maliyet talep eden Akbank bu şekilde seçim öncesi araç alacaklara da fırsatlar sunmuş oluyor.

Akbank’ın taşıt kredisi kampanyası 48 aya kadar vadeli olabiliyor. Bunun için ise satın alınacak olan ikinci el otomobilin kasko değerinin incelenmesi gerekiyor. 48 ay vadeli taşıt kredisi çekebilmek için bu kasko değerinin 400.000 TL’yi aşmaması gerekiyor. Eğer bu kasko değeri 400.000 TL ile 800.000 TL arasında olursa o zaman 36 ay vadeli ikinci el taşıt kredisi veriliyor. Kasko değeri 800.000 TL ile 1,2 Milyon TL arasına 24 ay, 1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arasında 12 ay vadeli taşıt kredisi verilebiliyor.

Akbank’tan ikinci el taşıt kredisi çekmek isteyenlere banka aylık yüzde 2,15 oranında kredi faizi uyguluyor. Bu kredi faizi en düşük faiz değil ama piyasa ortalamasına göre iyi bir oran denilebilir. İkinci el otomobillerini hemen satın almak ama bütçesi eksik olanlar bu maliyete katlanmak durumundalar.

250.000 TL KREDİ MALİYET HESAPLAMASI!

2. el araç alacaklara bütçe desteği! Akbank 250 Bin TL taşıt kredisi kampanyası başladı!

Akbank'tan ikinci el otomobiller için verilen taşıt kredileri aylık yüzde 2,15 faizle hesaplanıyor. 48 ay vadeli 250.000 TL ikinci el taşıt kredisi çekilmesi durumunda müşteriler 4 yıl boyunca her ay 9.332 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan 250.000 TL kredinin toplam 4 yıllık maliyeti ise 449.216 TL oluyor.