5 haneli emekli promosyonu duyuruldu! 4A 4B 4C SSK BAĞKUR EYT memur emeklileri maaşı olan alacak

Emekli maaşı olanlara bankalar promosyon tekliflerini açıklamaya devam ederken ING Bank emekli maaşı promosyonu için yeni kampanyasını duyurdu.
5 haneli emekli promosyonu duyuruldu! 4A 4B 4C SSK BAĞKUR EYT memur emeklileri maaşı olan alacak

5 haneli emekli promosyonu duyuruldu! 4A 4B 4C SSK BAĞKUR EYT memur emeklileri maaşı olan alacak - Milyonlarca emekli Temmuz ayında verilen yüzde 25'lik zam nedeni ile mağdur olurken kendilerine açıklanacak olan ek maaş zammı müjdesini beklemeye başlamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamasında emeklilerin şikayetlerinin farkında olduklarını belirterek emekli maaşına yılbaşından önce ek zam vereceklerini resmen açıklamıştı. Emekliler ek zam için bekleyecek güçleri kalmadığını belirterek hemen zam talep ederken bankaların promosyon rakamları içinde beklentiler artmıştı.

EMEKLİ MAAŞI OLANLARA PROMOSYON MÜJDESİ! EMEKLİLERE MAAŞ PROMOSYONU EN YÜKSEK HANGİ BANKADA?

Emekli maaşına Temmuz ayında gelen zammın yüzde 25 ile sınırlı kalması ve emekli aylığı kök maaş hesabı nedeniyle en düşük emekli aylığının 7.500 TL sınırında kalmasıyla yüksek promosyon beklentisi de gerçekleşmemişti. Emekli aylıklarına beklenen süper promosyon müjdesi ertelenirken en yüksek maaş promosyonu veren banka ING Bank oldu.

ing-bank-promosyon.jpg

ING BANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL?

ING Bank tarafından yapılan açıklama ile "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 1.500 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 10.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz.

Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler" denilerek ek koşulsuz 8.500 TL nakit promosyon ödeneceği, otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda ise 1.500 TL ek promosyon ödemesi ile toplamda 10 bin TL emekli maaşı promosyonu ödemesi yapılacağı ifade edildi.

ING Bank maaş promosyonu için maaş taşıma başvurusu ING Bank şubeleri üzerinden ya da e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Maaşını taşıyan ve ilk maaşını ING Bank üzerinden alan emekliler promosyon ödemelerini maaşa ek olarak nakit olarak alabilecekler.