8.172 TL taksitle sıfır otomobil! Hyundai ayın fırsatını açıkladı!

Sıfır kilometre otomobil alacak olanlara Hyundai tarafından çok önemli bir imkan verildi. Halkbank desteği ile 8.172 TL taksitle sıfır kilometre otomobil satın alınabiliyor.
8.172 TL taksitle sıfır otomobil! Hyundai ayın fırsatını açıkladı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın almak isteyen vatandaşların en büyük engelleri yüksek otomobil fiyatları ve yüksek maliyetli taşıt finansmanları oluyor. Firmalar otomobil fiyatlarına her ay zam yaparken vatandaşların araç satın almaları bu durumdan etkileniyor. Gelirleri aynı oranda artmayan vatandaşların alım güçleri düştükçe sıfır kilometre otomobil alma imkanları da daralıyor. Ancak Hyundai’nin bir modeli için Halkbank desteği ile çok cazip bir satın alma imkanı doğabiliyor.

HYUNDAİ i10 İÇİN CAZİP TEKLİF!

Otomobil piyasasının en düşük fiyatlı sıfır kilometre araçlarından olan Hyundai i10 için çok özel bir teklif yapılıyor. Müşteriler bu otomobilin en düşük donanımlı versiyonunu Şubat ayının sonuna kadar 359 Bin TL’ye satın alabiliyorlar. Bu fiyat ile piyasada sıfır kilometre otomobil sahibi olabilmenin imkanı pek bulunmuyor. Ancak yine de peşin parası olmayanlar için bu fiyat dahi yüksek olabiliyor. Onlar için ise Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyası devreye giriyor.

HALKBANK DÜŞÜK FAİZLE TAŞIT KREDİSİ DESTEĞİ VERİYOR!

Hyundai i10 için 359 Bin TL fiyat avantajını kaçırmak istemeyenler taşıt finansmanı alabiliyorlar. Bunun için de Halkbank’a başvurulması gerekiyor. Halkbank şu anda piyasanın en düşük maliyetli taşıt kredisini müşterilerine sunuyor. Bu kampanyadan yararlanılarak Hyundai i10 çok uygun koşullarda satın alınabiliyor.

Halkbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında 400 Bin TL’nin altındaki otomobiller için 48 aya kadar vade ve yüzde 70 kredilendirme ile taşıt kredisi çekilebiliyor. 359 Bin TL’lik Hyundai i10 için Halkbank en fazla 251.300 TL taşıt kredisi kullandırıyor. Aylık yüzde 1,59 faizle verilen bu kredinin taksiti de 8.172 TL oluyor. 48 ay vadeli olan bu kredinin toplam maliyeti 392.256 TL olarak açıklandı.

8.172 TL taksitle sıfır otomobil! Hyundai ayın fırsatını açıkladı!

Müşteriler Halkbank’tan taşıt kredisi kullanarak Hyundai i10’u oldukça uygun maliyetlerle satın alabiliyorlar. Buna göre aylık 8.172 TL taksit ödenerek bu otomobil satın alınıyor. Ayrıca peşin olarak 107.700 TL ödeme yapılması gerekiyor.