Aile Bakanlığı ödemeler hesaplara yattı diyerek duyurdu! Hemen kontrol edin

Bugün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika duyurusu ile birlikte yaşlı ve engelli aylıklarının hesaba aktarıldığı öğrenildi.
Aile Bakanlığı ödemeler hesaplara yattı diyerek duyurdu! Hemen kontrol edin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay olduğu gibi bu ayda da engelli ve yaşlı vatandaşlar için ödemeler hesaba aktarılmaya başlandı. Kişilerin hesaplarına aktarılan bu ödemelerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yapılan açıklama ile birlikte yapılan ödemeden faydalanan kişilerin ödemeleri alıp almadığı konusunda hesaplarını kontrol etmesinin gerektiği ifade edilmiş oldu.

ÖDEMELER HESABA YATIRILDI!

Konu ile ilgili merak edilenlerin artmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırılmaya başlandığı öğrenildi. Bakanlık tarafından yapılan duyuruda "Eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata katılımlarında her zaman yanında olduğumuz yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı, düzenli yaptığımız ödemelerimizle de destekliyoruz. Bu doğrultuda eylül ayında 3,3 milyar TL yaşlı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdık." şeklinde ifadelere yer verildi.