Akbank’a mobilden başvuru yapana anında 15 bin TL destek ödemesi veriliyor: Faiz falan da yok!

Yeni bir nakit desteği ile nakde ihtiyacı olanlara seslenen Akbank, yeni kampanyanın detaylarını bildirdi. Akbank, başvuru yapanlar için 15 bin TL destek ödemesini hazırladığını da duyurdu. İşte ayrıntılar…
Akbank’a mobilden başvuru yapana anında 15 bin TL destek ödemesi veriliyor: Faiz falan da yok!

Son zamanlarda artan yaşam pahalılığının yükselttiği nakit ihtiyacı, artan kredi faizleri nedeniyle karşılanamaz oldu. Bu sebeple son derece önemli hale gelen düşük faizli krediler, gündemlerin en sıcak maddesi haline dönüştü. Şimdilerde yeni bir kredi kampanyasını devreye almış olan Akbank ise, nakde ihtiyacı olanlara çağrı yaptı. Oldukça avantajlı bir kampanya başlatmış olan Akbank, kampanyaya dahil olanların 15 bin TL ödeme alabileceğini bildirdi.

Eylül ayında çok sayıda kampanyaya imza atmış olan Akbank, bu kampanyalar kapsamında nakit ödemesi olan kampanyaların sayısını artırdı. Bu ay başvuru koşuluyla 15 bin TL’lik ödemeler yapan Akbank, bu ödemelerin koşulları ve ödemeden yararlanabilecek olan kişilerin taşıması gereken şartları bildirdi. Kampanyaya dair yazılı bir açıklama yapan Akbank, bu açıklama kapsamında pek çok bilinmesi gereken detayı açıkladı. İşte Akbank’ın 15 bin TL’lik destek kampanyası ve kampanya şartları…

AKBANK, BAŞVURU YAPANA ANINDA 15 BİN TL ÖDEME YAPACAK

4-dev-banka-acikladi-son-dakika-olarak-ihtiyaci-olan-herkese-10000-tl-odeme-yapilacak-sart-yok-b.jpg

Sadece ilk kez Akbanklı olacaklar için bir kampanya başlatmış olan Akbank, mobil uygulaması olan ‘Akbank Mobil’den görüntülü görüşme ile banka müşterisi olanların anında 15 bin TL’lik kredi kampanyasından yararlanabileceğini bildirdi. Banka müşterisi olduktan sonra 15 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçlar için kredi başvurularını hemen kabul etmeye başlayan Akbank, bu kapsamda sağlayacağı 15 bin TL’yi sıfır faizle yani faizsiz bir şekilde kullandırtacağını açıkladı. Akbank’tan kampanyaya son katılım tarihine ilişkin de açıklama geldi.

AKBANK’IN YENİ KREDİ KAMPANYASI EYLÜL BOYUNCA GEÇERLİ OLACAK

Akbank, yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında 30 Eylül 2023 tarihine kadar olan yeni banka müşterisi başvurularının ardından yapılacak kredi başvurularını değerlendirmeye alacak olan Akbank, kampanyadan yararlanmak için bir geliri olduğunu kanıtlamayı ve kredi değerlendirme sürecinin olumlu bir şekilde sonuçlanmasını şart koştu. Akbank, bu kapsamda başvuruları almaya başlamışken; başvuruların bu ay boyunca devam edeceğini bildirdi.