Akbank’tan 5.000 TL’lik destek açıklaması! Başvuru yapana ödeme hemen yapılıyor; kampanya sadece belirli süre devam ediyor!

Yeni bir kampanyanın duyurusunu gerçekleştiren Akbank, 5.000 TL’lik ödeme paketlerini açıkladı. Kampanyaya katılımı şart koşan Akbank, kampanya şartlarını da bildirdi. İşte Akbank’ın kampanyası ve kampanya şartları…
Akbank’tan 5.000 TL’lik destek açıklaması! Başvuru yapana ödeme hemen yapılıyor; kampanya sadece belirli süre devam ediyor!

Şimdilerde pek çok bankanın yürürlüğe soktuğu nakit ödemeli kampanyalar, bankacılık sektörünün en çok ilgi gören kampanyaları olmaya başladı. Bu kapsamda pek çok banka da bu alandaki kampanyalarında artırıma gitti. O bankalardan biri olan Akbank, bugün itibariyle yeni bir kampanyanın daha duyurusunu gerçekleştirdi. Kampanyası kapsamında 5.000 TL’lik ödeme yapacak olan Akbank, ödemeden nasıl yararlanılabileceğine dair yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde 2.000 TL’lik destek ödemesi içeren bir kampanyayı devreye almış olan Akbank, bu kez müşterilerine hediye gibi gelecek olan yeni bir kampanyanın duyurusunu gerçekleştirdi. Bu kez ödemeleri 5.000 TL’ye çıkarmış olan Akbank, ödemeleri kapsamında birtakım şartlar belirledi. Bu şartları yazılı olarak bildiren Akbank, kampanyanın belirli tarihler içerisinde geçerli olacağının da altını çizdi. İşte Akbank’ın 5.000 TL’lik ödemeli kampanyası ve kampanya şartları…

AKBANK’TAN YAKININA REFERANS OLANA 2.000 TL ÖDEME

tum-basvuranlara-5000-tl-veren-3-banka-enflasyon-destegi-sagliyor-sakin-gec-kalma-hemen-basvur-wi5l.webp

Müşterilerine özel fırsatlar sunmaya devam eden Akbank, yeni bir kampanyaya imza atarak müşterilerinin kazancını artıracağını gösterdi. Daha önce referans kampanyası kapsamında 2.000 TL’ye kadar ödeme gerçekleştiren Akbank, mobil bankacılık sistemi olan Akbank Mobil’in ‘Kampanyalar’ menüsü üzerinde yer alan ‘Davet et kazan’ bölümünden yapılabilecek olan yakının davet etme işlemi ile her bir kişi için 100 TL olmak üzere toplamda 2.000 TL Chip-Para hediye edeceğini duyurmuştu. Bu kez ödülü 5.000 TL’ye çıkaran Akbank, yeni bir referans kampanyasını devreye aldı.

AKBANK’TAN EMEKLİ MÜŞTERİ REFERANSLARINA 5.000 TL ÖDEME

Yeni bir kampanyanın açıklamasını gerçekleştiren Akbank, 30 Eylül 2023 tarihine kadar emekli maaşını bankasına taşıyan ve taşıma işleminin ardından gerçekleşecek olan maaş ödemesinin yapıldığı ayı takip eden ilk ayda davet işlemi gerçekleştiren emeklilere her bir yakını için 1.000 TL vereceğini duyurdu. Toplamda 5.000 TL Chip-Para verecek olan Akbank, bu kampanyayı emekliler için devreye aldı.