Akbank’tan Hepsiburada alışverişlerine tam 36 ay taksit: Başvuru için süreç başladı! İşte başvuru yeri

Bankaların düzenlediği kampanyalara bugün bir yenisi daha eklendi. Akbank, Hepsiburada alışverişleri için kredi sağlamaya başladı. İşte Akbank’ın Hepsiburada kredisi ve kredi koşulları…
Akbank’tan Hepsiburada alışverişlerine tam 36 ay taksit: Başvuru için süreç başladı! İşte başvuru yeri

Türkiye’de hizmet veren bankaların özellikle son dönemlerde artırdığı kampanyaları, daha karlı bir alışverişi garanti etmeye başladı. Bu kapsamda pek çok kampanyaya imza atan bankalardan biri olan Akbank, eylül ayında yeni bir kredi paketini devreye aldı. Bu kredi paketi kapsamında Türkiye’nin en büyük e-Ticaret sitelerinden biri olan Hepsiburada ile iş birliğine giden Akbank, bu iş birliği kapsamında hazırlanan kredisine ilişkin detayları yazılı olarak bildirdi.

Yeni kredi paketi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Akbank, alışverişleri ertelememenin bir yolunu geliştirdi. Bu kredi kapsamında başvuru yapana taksitli alışveriş olanağı tanıyacağını bildiren Akbank, kimlerin bu krediden yararlanabileceğini de duyurdu. Alışveriş kredisi adı altında ‘Hepsipay’ dönemini başlatmış olan Akbank, bu kampanyanın şartlarıyla birlikte ayrıntılarını da paylaştı. İşte Akbank’ın Hepsipay kredisi ve kredi koşulları…

AKBANK’TA HEPSİPAY KREDİSİ DÖNEMİ BAŞLADI

guvenli-alisveris-nasil-yapilir.jpg

Yeni bir kampanya başlatmış olan Akbank, ‘Hepsipay'de 36 aya varan taksit fırsatı Akbank'ta’ başlığıyla duyurduğu kampanyası kapsamında kredi fırsatından yalnızca Akbanklı olanların yararlanabileceğini belirtti. Bu kapsamda yeni Akbanklı olacakların da kampanyadan yararlanabileceğinin altını çizen Akbank, ‘Akbank Hepsipay Kredisi’ paketi için Hepsiburada uygulamasından Hepsipay’e giriş yaptıktan sonra ‘bakiyeni doldur’ butonu ile kredinin alınabileceğini söyledi. Akbank, sağlayacağı bu 36 aya varan vadeli kredi kapsamında kredi üst limitine dair de bilgi verdi.

HEPSİPAY KREDİ VADESİ 36 AYI BULABİLİYOR

Hepsipay kredisi kapsamında 500 TL ile 70 bin TL arasındaki alışverişleri 36 aya varan vadelere bölmeyi kolaylaştıran Akbank, bu tutarın üzerindeki alışverişler için kredi sağlanamayacağını belirledi. Krediyle alınacak ürüne göre yasal mevzuat göre taksit sınırlandırması olabileceğini hatırlatan Akbank, konuya ilişkin; “Alışveriş kredilerinin, 5.000 TL ve altındaki cep telefonlarında 12 ay; 5.000 TL üzerindeki cep telefonlarında 3 ay; bilgisayar alımlarında 12 ay; tablet alımlarında ise 6 ay vade ile sınırlı olduğunu, yasal vade sınırı olmayan ürünlerde ise kredi vadesinin 36 ayı geçemeyeceğini bilmenizi isteriz” ifadelerini kullandı. Akbank bu sınırlamalar dışında 50 bin TL’ye kadar olan Hepsipay kredilerini 36 ay; 50 bin 1 TL ve üstü Hepsipay kredilerini ise 24 ay olarak vadelendiriyor.