Akbank’tan yatırımcılara büyük jest: Yüzde 36 kazanç için sadece başvurmak gerekiyor! İşte başvuru koşulları

Yeni bir kampanyanın startını veren Akbank, mevduat hesabı yatırımı yapmak isteyenlere seslendi. Mevduat hesap faiz oranını artıran Akbank, yeni faiz oranını duyurdu. İşte Akbank mevduat hesabı güncel faiz oranı…
Akbank’tan yatırımcılara büyük jest: Yüzde 36 kazanç için sadece başvurmak gerekiyor! İşte başvuru koşulları

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) para sıkılaştırma politikaları çerçevesinde azaltılması talimatını verdiği Kur Korumalı Mevduat (KKM) döneminin yavaş yavaş sonuna gelirken, son çeyreğe kadar ellerindeki KKM hesaplarını eritmek isteyen bankalar harekete geçti. Bu nedene müşterilerine KKM’den daha avantajlı faiz oranları ile standart TL mevduat hesapları sunmaya başlayan bankalarda mevduat faiz oranları ağustos ayı sonu itibariyle yükselmeye başladı. Bu konuda bir haber de Akbank’tan geldi.

Eylül ayında mevduat hesaplarının faiz oranını artıracak bir kampanya ile yatırımcıların karşısına çıkan Akbank, çok kazanmak isteyenlere bir jest yaptı. Mevduat faiz oranlarını önemli oranda yükselten Akbank, güncel mevduat faiz oranını duyurdu. Peki Akbank, mevduat hesabı güncel faiz oranı ne kadar? İşte Akbank mevduat hesabı güncel faiz oranı…

AKBANK YÜKSEK FAİZLİ MEVDUAT KAMPANYASI

akbanktan-destek-geliyor-e-ticaret-yapmak-isteyenler-3000-tl-destegi-kacirmasin-dywn.jpg

Yeni kampanyasını devreye almış olan Akbank, bu kampanya hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi verdi. Bu kampanya kapsamında sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olan müşterilerine yüksek faiz oranını sağlayacağını bildiren Akbank, bu kişiler için güncel faiz oranını yüzde 36 olarak belirledi. Akbank müşterisi olunmasını takip eden 90 gün içerisinde Akbank Mobil veya Akbank İnternet üzerinden mevduat hesabı açan yeni banka müşterilerinin bu kampanyadan yararlanabileceğini belirten Akbank, hesabın 10.000 TL ile 10.000.000 TL tutar aralığında olmasını vade süresinin ise 32-35 gün vade aralığında bulunmasını şart koştu. Akbank, kampanyanın diğer koşullarına ilişkin de bilgi verdi.

AKBANK YENİ MEVDUAT KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlenmiş olan Akbank, yeni faizinden yararlanabilecek olan müşterileri için vadeli mevduat ürünlerinin toplam bakiyesinin kontrol edileceğini belirtti. Kampanyadan hiç vadeli mevduatı olmayan ya da vadeli mevduat ürünlerinin toplam bakiyesi 10.000 TL’nin altında olan müşterilerinin yararlanabileceğini belirten Akbank, sadece belirli hesapların kontrole tabi olduğunu da bildirdi. Bu hesapları da duyuran Akbank, müşterilerinin; Standart Vadeli Mevduat, WinWin Hesap, Serbest Hesap, Nar Vadeli Mevduat, Birikim Hesapları ve Ara Dönem Ödemeli Hesap isimli hesaplarındaki birikimlerini dikkate alacağını duyurdu.