Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan başvuru yapanın hesabına anında 200 TL: Katılım tek şart olacak!

Yeni bir kampanya hazırlamış olan Albaraka Türk Katılım Bankası, başvuru yapanlar için 200 TL ödemeleri hesaplara geçmeye başladı. İşte Albaraka Türk Katılım Bankası’nın kampanyası ve kampanya şartları…
Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan başvuru yapanın hesabına anında 200 TL: Katılım tek şart olacak!

Son günlerde artan banka kampanyaları, avantajlı alışveriş yapmak isteyen banka müşterilerinin sıkı takibine girdi. Bu kampanyaların arasına her gün onlarcası eklenirken; eylül ayının gelmesiyle birlikte yeni kampanyalar da başlamış oldu. Bir kampanyasını bir süredir devam ettiren Albaraka Türk Katılım Bankası ise, bugün yapmış olduğu açıklama ile bu kampanyanın eylül ayı için de geçerli olacağını duyurdu. Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan kampanya koşullarına dair de ayrıntılı bir bilgilendirme metni geldi.

Yakın zamanda pek çok kampanyaya imza atmasıyla dikkat çeken Albaraka Türk Katılım Bankası, eylül ayı kampanyalarını da duyurdu. Bu ayki kampanyalarını yazılı olarak bildiren Albaraka Türk Katılım Bankası, özellikle kampanyalarından yararlanmak isteyenlere sağlayacağı avantajları ilan etti. Kampanya tarihine ilişkin bilgi sağlayan Albaraka Türk Katılım Bankası, son başvuru tarihine dikkat çekti. İşte Albaraka Türk Katılım Bankası’nın kampanyası ve kampanya şartları…

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN 200 TL HEDİYE

dijital-banka-karti-landing2x.jpg

Yeni banka müşterilerine özel bir kampanya başlatmış olan Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni kimlik kartı ile Albaraka Mobil üzerinden görüntülü görüşmeyle banka müşterisi olanların kredi kartı başvurusu yapması hainde 200 TL World Puan kazanma fırsatı yakalayacağını bildirdi. Banka müşterisi olduktan sonra Albaraka Mobil ya da internet şubesindeki ‘Kredi Kartı Başvurusu’ menüsünden kart başvurusunu yapmayı şart koşan Albaraka Türk Katılım Bankası, bu kapsamda 30 Eylül 2023 tarihine kadar ilk kez Albaraka kredi kartına sahip olan müşterilerinin kampanyaya dahil olabileceğinin altını çizdi.

HER BANKA MÜŞTERİSİ İÇİN KAMPANYAYA TEK KATILIM HAKKI

Bir müşterisinin kampanya döneminde en fazla 200 TL World Puan kazanabileceğine dikkat çeken Albaraka Türk Katılım Bankası, her müşteri için kampanyanın tek seferlik olduğunu hatırlattı. World Puan yüklemelerini kriterlerin yerine getirildiği ayı takip eden ayın ilk 10 günü içerisinde yapma taahhüdünde bulunan Albaraka Türk Katılım Bankası, kampanyaya; sanal kart, mobil cüzdan ve ek kartlar gibi kartları dahil etmedi. Albaraka Türk Katılım Bankası’nın kampanyası bu yılın beşinci ayından bu yana devam ediyor.