Albaraka Türk’te önce faiz kalktı, sonra geri ödemeye erteleme geldi! Hemen 15.000 TL ödeme yapılıyor

Yeni bir nakit ödeme desteği sağlayacağını duyuran Albaraka Türk Katılım Bankası, bugün itibariyle başvuru yapanlara faizsiz 15.000 TL vereceğini açıkladı. İşte Albaraka Türk Katılım Bankası’nın kredi kampanyası…
Albaraka Türk’te önce faiz kalktı, sonra geri ödemeye erteleme geldi! Hemen 15.000 TL ödeme yapılıyor

Nakde ihtiyacı olanların yakından takip etmeye başladığı nakit desteği kampanyaları kapsamında bu ay bankaların kredi faiz oranları ve vade süreleri de merak edilmeye başlandı. Yeni bir kampanya başlatan Albaraka Türk Katılım Bankası, nakit ihtiyacı 15.000 TL’ye kadar olan tüketicilere seslendi. Bu miktara kadar çok özel avantajlarla kredi sağlayacak olan Albaraka Türk Katılım Bankası, bu avantajları yazılı olarak gerçekleştirdiği açıklamayla duyurdu.

Yeni ayda çok özel bir kampanyayı devreye alan Albaraka Türk Katılım Bankası, bu kampanya kapsamında 15.000 TL’ye kadar gerçekleştireceği ödemelere ilişkin bilgi verdi. Faiz problemini ortadan kaldırmış olan Albaraka Türk Katılım Bankası, aynı zamanda geri ödemeleri kolaylaştıracak birkaç tedbiri de devreye aldı. Albaraka Türk Katılım Bankası, kimlerin kampanyadan yararlanabileceğini de açıkladı. İşte Albaraka Türk Katılım Bankası’nın kredi kampanyası ve kampanya şartları…

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN FAİZSİZ 15.000 TL ÖDEME TEKLİFİ

14297399-1200x824.webp

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın bu ay ‘15.000 TL Hoş Geldin Finansmanı Albaraka’dan geldi’ başlığıyla yaptığı yazılı açıklamasında, yeni banka müşterilerinin dilemesi halinde 15.000 TL’ye kadar nakit kullanabileceği öğrenildi. Bunun için yeni banka müşterilerine ‘Pratik Finansman Kart’ veren Albaraka Türk Katılım Bankası, bu karta yüklenen 15.000 TL; okul, kırtasiye, sağlık, mobilya, teknoloji marketleri, ulaşım bileti, beyaz eşya, oto servis ve bakım sektörlerinde geçerli olduğunu belirtti. Albaraka Türk Katılım Bankası, kampanyaya katılım için tek şartı mobilden yeni banka müşterisi olmak olarak belirledi.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN GERİ ÖDEMELERİ ERTELEME TEKLİFİ

Yeni banka müşterilerine özel bir kampanyayı devreye almış olan Albaraka Türk Katılım Bankası, bu kampanya kapsamında 30 Eylül 2023 tarihine kadar yeni banka müşterisi olan kişilerin banka müşterisi olduktan sonra ‘Vade Farksız 15.000 TL Limitli Pratik Finansman Kart’ kampanyasına başvuru yapması halinde kampanyaya dahil olacağını bildirdi. Bunun için 25 yaş üstü olmayı şart koşan Albaraka Türk Katılım Bankası, gelir belgesi gösterebilmeyi de şartları arasına ekledi. Ödemelerde faiz uygulamayacak olan Albaraka Türk Katılım Bankası, geri ödemeleri 3 ay ödeme erteleme ve azami 6 ay taksit olarak belirledi.