Asgari ücret kadar ek ödeme! Akbank'tan emeklilere 8.500 TL fırsatı!

Emekli maaş promosyonu kampanyası ile emekli maaşlara Akbank’tan yapılan ödemeler merak konusu ediliyor. Akbank’ın emekli müşterilerine hangi ödemeler yapılıyor?
Asgari ücret kadar ek ödeme! Akbank'tan emeklilere 8.500 TL fırsatı!

Türkiye’de emekli müşteriler bir süredir bankaların gözdesi haline geldiler. Özellikle EYT ile emekli olmak için başvuran 1,8 milyon vatandaş bankaların iyice iştahını kabarttı. Bu emeklileri müşterileri yapmak isteyen bankalar kampanya üstüne kampanya yapıyorlar. Bu kampanya kapsamında da emekli müşterilere promosyon ödemelerinin yanında ek ödemeler de yapılıyor. Akbank da bu bankalardan birisi olan emekli maaş promosyonu kampanyasını sürekli olarak güncel tutuyor. Peki Akbank tarafından emeklilere hangi ödemeler vaat ediliyor?

AKBANK HANGİ EMEKLİLERE PROMOSYON ÖDÜYOR?

Akbank’tan promosyon ödemesi alma hakkı SSK ve Bağkur üzerinden emekli olan ve emekli maaşı almaya başlayan tüm vatandaşlara veriliyor. Bu vatandaşların emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanabilmek için yapmaları gereken küçük işlemler bulunuyor. Öncelikle Akbank’ın emekli maaş müşterisi olabilmek için emekli maaşının bu bankaya taşınması şartı aranıyor. Ardından müşteri ile Akbank arasında sözleşme yapılıp 3 yıl boyunca maaşını bir başka finans kuruluşuna taşımayacağına dair müşteriden söz alınıyor. Bu sözün karşılığında da emekli maaş promosyonu kapsamında müşterinin hak ettiği ödemeler banka hesabına yapılıyor.

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAÇ TL?

Tüm bankalarda olduğu gibi Akbank da emekli maaşının miktarına göre müşterilere promosyon ödemesi yapıyor. Bu kapsamda uygulanan Mayıs ayı tarifesi şöyle:

3.500 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 4.200 TL,
3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı olanlara 4.850 TL,
7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 6.250 TL
10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara 7.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

1.500 TL CHİP-PARA

Emekli müşterilere sağlanan bir imkan da 1.500 TL chip-para oluyor. Bu ek bir ödeme olurken ekstra bir de şartı bulunuyor. Müşteriler Axess ve Wings kartları üzerinden 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay 1.000 TL harcama yapma sözü vererek 1.500 TL chip-para kazanıyorlar. Bu chip-para müşterinin ilgili kartında bağlı bulunan hesaba yükleniyor ve hemen kullanılabiliyor.

Emekli müşteriler Akbank’tan 7.000 TL’ye kadar promosyonun yanında 1.500 TL de chip-para alıyorlar. Toplamda görülen fayda ise 8.500 TL oluyor. Bunun yanında müşterilere özel faizli ihtiyaç kredisi imkanı da veriliyor.