Bakanlık ödemeleri hesaplarınıza yatırdı hemen kontrol edin!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte çiftçiler için yapılacak olan ödemelerin hesaplara yatırıldığı öğrenildi.
Bakanlık ödemeleri hesaplarınıza yatırdı hemen kontrol edin!

Bugün Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte çiftçilere yapılacak olan destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığı öğrenildi. Her ay düzenli bir şekilde bakanlık tarafından yapılan bu ödemelerden faydalanmak isteyen kişilerin sağlaması gereken başvuru şartları ve detaylarının da belli olduğu ifade edildi.

ÖDEMELER HESAPLARA YATIRILMAYA BAŞLANDI HEMEN KONTROL EDİN!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bugün sosyal medya hesabı üzerinden duyuruyu yayımladı! Yapılan bu duyuru ile birlikte her ay çitçiler için yapılmaya devam eden destek ödemelerinin bu ay için de yatırıldığı ifade edildi. Ödemelerden faydalanmak isteyen kişiler için gerekli olan bilgiler ise aktarıldı.

Bakan tarafından bugün yapılan paylaşımda "29 milyon 85 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." şeklinde açıklandı. Konu ile ilgili yapılan bu açıklamaların hemen ardından kişilerin hesaplarını kontrol ederek ödemelerin yatıp yatmadığını kontrol edebilecekleri öğrenilmiş oldu.