Banka müdürü SGK 4A 4B 4C ve Bağkur'lulara bizzat açıkladı! Maaşa ek 9500 TL ödeme için düğmeye basıldı

Türkiye'de kamu ve özel bankaların emekliler için çeşitli kampanyaları bulunuyor. Bu kapsamda SGK 4A 4B 4C ve BAĞ-KUR'lular için eylül ayında yeni duyuruya yer verilirken maaşa ek ödeme müjdesi de geldi.
Banka müdürü SGK 4A 4B 4C ve Bağkur'lulara bizzat açıkladı! Maaşa ek 9500 TL ödeme için düğmeye basıldı

Türkiye'de pek çok kamu ve özel banka bulunuyor. Bankaların kampanyaları müşteriler tarafından araştırma konusu olmaya devam ederken eylül ayında da kampanyaların yenilendiği duyuruldu. Bankalar kart müşterileri için çeşitli kampanyalar duyururken bu kez maaş müşterilerine özel açıklamaya yer verdi. Geçtiğimiz yıl bankaların miktarlarla yarıştığı promosyon kampanyaları bu yıl da devam ediyor.

Eylül ayında yenilenen promosyon kampanyalarına dahil olan Yapı Kredi, SGK 4A 4B 4C ve BAĞ-KUR'lular için 9 bin 500 TL'ye varan ek ödeme yapacağını açıkladı. Nakde ihtiyacı artan emekliler de bankaların sunduğu avantajları kullanmak isterken Yapı Kredi tarafından müşterilere özel bir duyuru geldi.

FİNANSBANK'TAN MÜŞTERİLERİNE EK ÖDEME JESTİ

Maaş müşteri için farklı kampanyalara imza atan Yapı Kredi, promosyon ödemelerini yenilediğini duyurdu. Yapı Kredi, maaş müşterileri için özel teklifini sundu. Emekliler için promosyon kampanyasının detaylarını da duyururken yeni müşteriler için de bir fırsat sunmuş oldu. Yapı Kredi ile sağlanan anlaşma doğrultusunda alınan promosyon için müşterilere özel ödeme tablosu da yayımlandı.

screenshot-27.jpg

Yapı Kredi tarafından müşterilere verilecek olan promosyon tutarı Eylül 2023 tarihi ile açıklandı. Finansbank, maaş promosyonlarında üst limitin 9 bin lira olduğunu açıklarken ''Tüm Emeklilere 9.000 TL'ye varan Nakit Promosyon!'' ifadelerine yer verdi.

screenshot-26.jpg

9 BİN 500 TL EK ÖDEME ALINABİLECEK

Emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan müşterilere 9 bin 500 liraya varan promosyon kazanma fırsat sunan banka, ''T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!'' ifadelerine yer verdi. Yapı Kredi, maaş müşterilerine özel promosyon tutarlarının yer aldığı tabloyu da paylaştı.

screenshot-28.jpg

1 Eylül'den 30 Eylül 2023 tarihine kadar emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşteriler 9 bin liraya varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek. Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan bir aylık net gelir;

  • 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL;
  • 3.500 TL - 7.499 TL arasındaysa 5.250 TL;
  • 7.500 TL - 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL;
  • 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor.

screenshot-29.jpg

Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda ise ödüle ek 500 TL nakit desteği veriliyor. Detaylar için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Emlak365.com