Bankadan promosyon rekoru! Yapı Kredi çalışanlara tam 16 bin TL tutarında ödeme yapılacak

Yapı Kredi tarafından yayımlanan son banka promosyonu ile birlikte çalışanlara tam 16 bin TL ödeme yapılacağı öğrenildi.
Bankadan promosyon rekoru! Yapı Kredi çalışanlara tam 16 bin TL tutarında ödeme yapılacak

Bankalar tarafından çalışanlara verilen promosyonlar devam ediyor. Milyonlarca vatandaş kendi çalışma alanlarında yüzlerini güldürecek tutarda ödeme alabilmek için bankalarca sunulan promosyon tekliflerini değerlendirmektedir. Hem özel kurumlar tarafından hem de kamu kurumları tarafından çalışanlar için yapılan anlaşma ile birlikte belirli tutarlarda ödemelerin aktarıldığı öğrenildi.

Özellikle de emekli vatandaşlar için başlatılan promosyon fırsatları uzun bir süre gündeme gelirken bunun haricinde devlet kadrolarında çalışan vatandaşlar için de promosyon fırsatları sunulmaya başlandı. Bu çerçevede Yapı Kredi tarafından da en fazla ve çalışanlara büyük fırsatları peşinde getiren promosyon teklifleri sunulmuştu. Bu promosyon imkanlarından birinin de Belediye çalışanlarına sunulduğu ifade edilmişti.

YAPI KREDİDEN BÜYÜK PROMOSYON KAMPANYASI!

Emekli ve çalışan vatandaşlarının maaşlarını Yapı Kredi'ye taşımaları halinde bazı fırsatları sunacağı öğrenilmişti. Bu çerçevede yapılan açıklamalara göre oldukça yüksek tutarda promosyonun vatandaşlara verileceği ifade edildi. Yapılan görüşmeler sonucunda da Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Yapı Kredi Bankası arasında bir anlaşma sağlandı. Bu anlaşmasının sonucunda çalışanların maaşlarının bankaya sunulması halinde toplamda 1.619 çalışana promosyonun verileceği öğrenildi.

16 BİN TL PROMOSYON VERİLECEK!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile banka arasında sağlanan anlaşmaya göre toplamda 1.619 çalışana göre kişi başı 15 bin 600 TL ödeneceği, toplamda da 25 milyonu aşkın promosyon ödemesinin hesaplara aktarılacağı ifade edilmiş oldu. Sağlanan bu bu anlaşma sonucunda çalışanların anlaşma sonucunda aldıkları ilk maaşlar ile birlikte hesaplara ek olarak 15 bin 600 TL'nin de aktarıldığı öğrenildi. Banka promosyonlarına bakıldığı zaman çalışan kişilerin yüzünü güldürecek seviyelerde ödemelerin Yapı Kredi tarafından kolay bir şekilde sağlandığı öğrenilmiş oldu.