Başvuran emekliye nakit 8.500 TL ödeme yapılacak! Ek kampanya fırsatında tutar 10.000 TL’yi buluyor!

Emekli vatandaşlara bankalar tarafından sağlanan maaş promosyon ödemeleri Eylül ayı itibariyle güncellenmeye başladı. Peki emeklilere, maaşlarını taşımaları karşılığında hangi banka, ne kadar promosyon ödüyor? İşte detaylar…
Başvuran emekliye nakit 8.500 TL ödeme yapılacak! Ek kampanya fırsatında tutar 10.000 TL’yi buluyor!

Bankalar, çalışma prensibi olarak düzenli maaş geliri olan müşteriler ile çalışmayı tercih ediyor. Bu noktada emeklilerin maaşları da düzenli olarak belli tarihlerde hesaba yattığı için, bankaların en çok çalışmak istediği müşteriler arasında emekliler de yer alıyor. Bu nedenle de birçok banka, emeklilere maaşlarını kendi bankalarından almaları karşılığında çeşitli promosyon ödemeleri yapıyor. Bu promosyonlar geri ödemesiz ve nakit şeklinde sunuluyor.

Bankaların, emekliler için sunduğu maaş promosyon ödemeleri, yanlarında çeşitli ek kampanya ve ödüller ile de artırılabiliyor. Ancak bankalarda promosyon tutarları, emekli vatandaşın maaş tutarına ve ilgili bankanın hizmet şartlarına göre farklılık gösterebiliyor. Bu nedenle de emekli vatandaşlar, aldıkları maaş tutarına göre kendilerine en uygun ve en yüksek promosyon ödemesi yapan bankaları tercih etmek istiyor. 3 yıl taahhüt ile maaşını ilgili bankadan alacağını beyan eden emekliler, bu promosyonlardan yararlanabiliyor. Peki hangi banka, ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor? İşte detaylar…

ZİRAAT BANKASI, HALKBANK, VAKIFBANK

bu-gece-sona-eriyor-emekliye-13000-tl-nakit-odeme-yapilacak-basvurmak-icin-sartlar-aciklandi-09c27.jpg

Ziraat Bankası, emekli maaş müşterilerine 3.000 TL ile 5.000 TL tutarları arasında promosyon ödemesi yapıyor. Bu promosyon tutarları; 3.500 TL ve altı, 3.500 - 7.500 TL arası, 7.500 - 10.000 TL arası ve 10.000 TL ve üstü maaş tutarlarına göre değişiyor.

Ziraat Bankası ile birlikte diğer kamu bankaları olan Halkbank ve Vakıfbank da aynı promosyon tutarlarını uyguluyor.

GARANTİ BBVA

En yüksek promosyon ödemesi yapan bankalardan biri olan Garanti BBVA, aynı maaş tutarlarına göre 4.500 TL ile 7.500 TL arasında net promosyon ödemesi yaparken, ayrıca kredi kartı ile 500 TL’lik harcamalara da 1.000 TL bonus ödemesi yapıyor.

AKBANK

Türkiye’de en yüksek promosyon ödemesini yapan bankalardan biri olan Akbank, SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerine 4.200 TL ile 7.000 TL arasında net promosyon ödemesi yapıyor. Bununla birlikte Akbank, ilk kez Axess veya Wings başvurusu yapıp kartını teslim alanların, 12 ay boyunca toplamda veya tek seferde en az 2.500 TL harcama sözüne karşılık ek 3.000 TL chip para hediyesi ile toplamda 10.000 TL ödül sunuyor.