Cebinde o banka kartı olanlar dikkat! Yıl sonuna kadar tamamen ücretsiz olacak

Hesaplar arası para gönderirken, kesintilere bankadan son verildi! İş Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre yayımlanan kampanya ile birlikte transferlerden ücret alınmayacağı duyuruldu.
Cebinde o banka kartı olanlar dikkat! Yıl sonuna kadar tamamen ücretsiz olacak

Banka ve kredi kartı kullanımlarının artması ile nakit para kullanımı neredeyse sıfıra indi. Durum bu şekilde olunca da ödemeler vs. banka kartları üzerinden yapılmaya başlandı. Fakat pek çok banka da kişilerin birbirlerine yapacakları para gönderimlerinde belirli limitler üzerinden belirlenerek para kesintisi yapacağını duyurdu. Banka fark etmeksizin kesintilerin de yüksek miktarda olması can sıkarken İş Bankası tarafından vatandaşları rahatlatacak kampanya duyuruldu.

İŞ BANKASI YIL SONUNA KADAR EFT VE HAVELE ÜCRETİ ALMAYACAK!

Kampanya hakkında İş Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre İş Bankası banka kartı sahibi olan kişilerin yapacakları başvuru sonucunda yıl sonuna kadar EFT ve Havale ücreti ödemeyecekleri belirtildi. Durum bu şekilde olunca da kimlerin başvuru yapabileceği hakkında merak edilenler de artmaya başladı.

Başvuru yapmak isteyen kişiler için banka tarafından “İş Banka’lı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te! Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, 1 yıl ücretsiz EFT/Havale fırsatına ek, daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!” şeklinde açıklamalar ile bilgilendirme yapıldı.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Ücretsiz EFT ve Havale imkanından faydalanmak isteyen kişiler için kampanya hakkında detaylar başlıca şu şekilde verildi;

1 - İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacaktır.

2 - İstisna tek seferde en fazla 211.100TL işlemleri kapsayacaktır.

3 - Mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

4 - Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

5 - İstisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.

6 - İşCep ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerlidir.

Tüm bunların yanı sıra kampanya haricinde İş Bankası üzerinden yapılacak olan EFT ve Havale ücretleri de belli oldu. Buna göre; İnternet ve mobil şube üzerinden Bin TL’ye kadar yapılan EFT işlemlerinde 1.55 TL, 50 Bin TL’ye kadar yapılan EFT işlemlerinde 3.11 TL’dir. İnternet ve mobil şube üzerinden 50 BİN TL üzerinde bir EFT işlemi yapılmak isteniyorsa bunun da ücreti 38.98 TL’ şeklinde olduğu belirtildi.