Çiftçi ve esnafa müjde geldi: Karşılıksız 800 TL destek! Kuveyt Türk yeni kampanyasını sundu…

Kuveyt Türk, esnaf ve çiftçilere yönelik kampanyasını duyurdu. Mobil üzerinden Kuveyt Türk müşterisi olan şahıs firması ve çiftçilere karşılıksız 800 TL destek sağlanacak! İşte detaylar…
Çiftçi ve esnafa müjde geldi: Karşılıksız 800 TL destek! Kuveyt Türk yeni kampanyasını sundu…

Bankaların müşterilerine yönelik kampanya fırsatları devam ediyor. Bu kapsamda birçok banka, müşteri profillerine göre uygun fırsatları ve teklifleri belirleyerek söz konusu kampanyalarını sunuyor. Müşterilerin ilgisini çekerek kendi bankalarını kullanmalarını talep eden bankalar, bu kampanyalara yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda bir fırsat kampanyası da Kuveyt Türk’ten geldi. Kuveyt Türk, Mobil üzerinden müşterisi olan şahıs firması ve çiftçilere karşılıksız 800 TL destek sağlıyor.

Son dönemlerde bankalar, Eylül ayının da gelmesiyle birlikte genellikle emekli maaş müşterilerine yönelik kampanyalarını sunmaya başlamıştı. Ancak emeklilere sunulan promosyon ödemelerinin yanında yeni kampanyalar da gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda faizsiz işlem yapan Kuveyt Türk bankası da esnaf ve çiftçilere yönelik destek kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde, şartları karşılayan müşterilere Kuveyt Türk, 800 TL destek sunuyor. İşte detaylar…

KUVEYT TÜRK 800 TL DESTEK PAKETİNE EK ÖDÜLLER

esnaf-ve-ciftcilere-mujde-geldi-800-tl-odeme-alabilecek-olan-esnaf-ve-ciftcilerin-bu-odemelerden-yararlanmak-icin-yapmasi-gerekenler-de-aciklandi-iste-detaylar-1.jpg

Kuveyt Türk tarafından sunulan kampanya kapsamında, 31 Aralık 2023 tarihine kadar Kuveyt Türk Mobil uygulaması üzerinden müşteri olan şahıs firması ve çiftçiler, 300 TL’lik Sağlam Nakit Kart harcamasına 300 TL harcama iadesi ile birlikte 2 fatura talimatına karşılık 500 TL Altın Puan ile toplamda 800 TL Hoş Geldin Paketi kazanabiliyor.

Hoş Geldin Paketi dahilinde Kuveyt Türk ayrıca mobilden müşterisi olan şahıs firması ve çiftçi tüm müşterilerine ücretsiz 2 adet 10 yaprak çek karnesi (vergiler hariç), ücretsiz 100 adet çek tahsilatı, 2 adet ücretsiz HGS etiketi, ücretsiz Business Plus Kart, KOBİ Kart ve Tohum Kart sunuyor.

300 TL HARCAMA İADESİ VE 500 TL ALTIN PUAN

Kampanya dahilinde 300 TL harcama iadesi için; 31 Aralık 2023 tarihine kadar şartları sağlayan müşterilerin, ilk kez ve tek seferde 300 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcaması yapması gerekiyor. Söz konusu harcamanın, müşteri olduktan en az 1 gün sonra yapılması gerekiyor.

Ayrıca Mobil üzerinden Kuveyt Türk müşterisi olan şahıs firmaları ve çiftçiler, verecekleri otomatik fatura ödeme talimatı karşılığında fatura başına 250 TL, toplamda ise 500 TL Altın Puan kazanabiliyor. 1.000 kişi ile sınırlı olan kampanyadan her bir müşteri en fazla 1 kez yararlanabiliyor.